Επίσημο: Ανανέωση για το Renault Kadjar

Επίσημο: Ανανέωση για το Renault Kadjar

Η Renault προχώρησε σε αισθητικές αλλαγές και εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού και της γκάμας κινητήρων για το μεσαίο της SUV.

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για το μεσαίο γαλλικό SUV, με την Renault να προχωρά σε ένα εκτεταμένο ρετουσάρισμά του.

Πιο αναλυτικά, το ανανεωμένο Renault Kadjar απέκτησε επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και μάσκα, νέα φώτα τεχνολογίας LED και νέα προστατευτική ποδιά. Στο ίδιο μοτίβο και οι αλλαγές του πίσω μέρους, με νέο προφυλακτήρα και φρεσκαρισμένα φώτα. Την εικόνα συμπληρώνουν οι ανασχεδιασμένοι τροχοί αλουμινίου διάστασης 17 έως 19 ιντσών.

Renault Kadjar Facelift 2018

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές επικεντρώνονται στα νέα χειριστήρια του κλιματισμού και των ηλεκτρικών παραθύρων, στα διακοσμητικά στοιχεία στους αεραγωγούς και τις χειρολαβές, στο αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων και τις νέες ταπετσαρίες στα καθίσματα και τα πάνελ των θυρών. Νέα είναι και η σχεδίαση των καθισμάτων, με την Renault να υποστηρίζει ότι είναι και πιο εργονομικά.

Ριζικές αλλαγές συναντάμε και στην γκάμα κινητήρων, με τον 1.3 TCe να αντικαθιστά τον 1.2 TCe. Το νέο μοτέρ, που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Daimler, διατίθεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 140 ή 160 ίππους. Και οι δύο κινητήρες εφοδιάζονται με φίλτρο συγκράτησης μικροσωματιδίων GPF και μπορούν να συνδυαστούν με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC.

Renault Kadjar Facelift 2018 Interior

Στην πετρελαιοκίνητη γκάμα οι αλλαγές εντοπίζονται τους Blue dCi 115 και 150. Πέρα από τη νέα ονομασία, οι δύο κινητήρες διαθέτουν SCR που βελτιώνει την περιβαλλοντική τους απόδοση. Ο βασικός κινητήρας 1.5 Blue dCi αποδίδει 5 ίππους και 1,02 kgm ροπή παραπάνω, και συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC. Η ισχυρότερη έκδοση αφορά τον καινούριο 1.7 Blue dCi που αποδίδει 150 ίππους και συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο. Επιπλέον, η συγκεκριμένη έκδοση μπορεί να εφοδιαστεί και με το σύστημα αυτόματης τετρακίνησης.

[Πηγή: Renault]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube