Επίσημο: Ανανεωμένο Peugeot Partner 2015 [videos]

Επίσημο: Ανανεωμένο Peugeot Partner 2015 [videos]

To Peugeot Partner υπέστη ένα ελαφρύ φρεσκάρισμα, προκειμένου να μείνει επίκαιρο στην αγορά.

Το Peugeot Partner υπέστη και αυτό ένα φρεσκάρισμα όπως και το αδελφό του Citroën Berlingo, αλλά μεγαλύτερης έκτασης.

Οι σημαντικότερες διαφοροποιήσεις αφορούν το εξωτερικό παρουσιαστικό του αυτοκινήτου. Έτσι νέοι είναι προφυλακτήρες, τα φανάρια και η μάσκα εμπρός. Στην καμπίνα, οι αλλαγές είναι περιορισμένες, με τις κυριότερες από αυτές να αφορούν το εξοπλισμό: 7ιντση οθόνη αφής που δίνει πρόσβαση στο ηχοσύστημα, αλλά και με λειτουργία Mirror Screen που φορτώνει τα apps του smartphone στην οθόνη (έξτρα), hands-free για το τηλέφωνο, trip computer και σύστημα πλοήγησης (έξτρα). Προαιρετικά επίσης, το νέο Partner 2015 εξοπλίζεται με κάμερα οπισθοπορείας, παρκοραντάρ και Active City Brake για αυτόματο φρενάρισμα με ταχύτητα μέχρι 25 km/h όταν ο οδηγός δεν κάνει χειρισμό σε μια πιθανή επικείμενη σύγκρουση.

Οι διαθέσιμοι κινητήρες είναι ο νέος 1600άρης ντίζελ της PSA σε τρεις εκδόσεις ισχύος BlueHDi75, BlueHDi100 και BlueHDi120. Θα διατίθεται ακόμη και ένα βενζινοκίνητο μοτέρ, το 1.6 VTi με 98 ή 120 PS, και αργότερα, το 2016, το επίσης βενζινοκίνητο 1.2 PureTech με 110 PS.

Το νέο Peugeot Partner 2015 θα διατίθεται, όπως και το απερχόμενο, σε επιβατική έκδοση που ονομάζεται Tepée που με τη σειρά του θα διαθέτει και μια πιο περιπετειώδη έκδοση Outdoor.

[Πηγή Peugeot]


Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube