Επίσημο: Ανανεωμένο Forester 2015 στη Γενεύη

Επίσημο: Ανανεωμένο Forester 2015 στη Γενεύη

Η Subaru ανακοίνωσε μια σειρά από αλλαγές για το Forester MY 2015, περιλαμβανομένου του συνδυασμού 2.0T-D με σασμάν Lineartronic.

Προγραμματισμένο να λανσαριστεί στις ευρωπαϊκές αγορές τον Απρίλιο, το ανανεωμένο Forester ως κύριο σημείο του έχει το συνδυασμό του δίλιτρου μπόξερ μοτέρ ντίζελ με το κιβώτιο διαρκώς μεταβαλλόμενης σχέσης Lineartronic.

Ο συνδυασμός αυτός δίνει στο Forester MY2015 επιτάχυνση 0-100 km/h σε 9,6”, μέση τυποποιημένη κατανάλωση 6,1 lt/100 km και εκπομπές CO2 158 g/km. Ο δίλιτρος κινητήρας ντίζελ επίσης αναβαθμίστηκε με νέες αντιστάσεις θέρμανσης, αναθεωρημένες ρυθμίσεις στο τούρμπο και νέο σύστημα ψεκασμού common-rail. Επίσης νέο είναι το ψυγείο, το ψυγείο λαδιού και τα βαντιλατέρ.



Οι αναβάθμιση στην καμπίνα του ανανεωμένου Forester MY2015 περιλαμβάνει διακοσμήσεις σε μαύρο χρώμα, στάνταρ σύστημα πολυμέσων με 7ιντση οθόνη σε όλες σχεδόν τις εκδόσεις εξοπλισμού, ανασχεδιασμένους διακόπτες κλιματισμού και μια ακόμη υποδοχή USB. Η Subaru αναφέρει ότι χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα μονωτικά υλικά, προκειμένου να ηχομονώσουν καλύτερα την καμπίνα.

To ανεωμένο Forester ΜΥ2015 θα βρίσκεται στο σταντ της Subaru στο Διεθνές Σαλόνι της Γενεύης, μαζί με το ολοκαίνουργιο Outback και το νέο Levorg.

[Πηγή Subaru EU]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube