Ένα Fiat 500C πολύ πιο κάμπριο

Ένα Fiat 500C πολύ πιο κάμπριο

Δεν σας φτάνει το άνοιγμα της οροφής σε ένα 500C; Μπορείτε λοιπόν να περάσετε σε κάτι πιο ριζοσπαστικό. Ο καροσερίστας Castagna Milano αναλαμβάνει να κάνει παιχνίδι.

Ο Μιλανέζος βελτιωτής Castagna Milano τραβάει την κουρτίνα, αποκαλύπτοντας ένα κάμπριο έκπληξη. Η επέμβαση είχε για βάση της ένα Fiat 500C που τελικά πήγε πολύ μακρύτερα απ’ ό,τι είχαν φανταστεί οι Τορινέζοι κατασκευαστές του.

Το ιταλικό μίνι «ξεσκεπάστηκε» στο σύνολό του, αφού πλευρικές κολόνες και πόρτες έφυγαν για τα καλά. Στη συνέχεια και ύστερα από αυτή τη μεταμόρφωση ήρθε και η μετονομασία του αυτοκινήτου: Castagna Milano 500C Ischia.

Φυσικά εξακολουθεί να φιλοξενεί στο σαλόνι του τέσσερις επιβάτες. Μια καμπίνα που αποπνέει μια πολύ ξεχωριστή ατμόσφαιρα, με πλαίσιο του παρμπρίζ καλυμμένο με ξύλο λυγαριάς και πλευρικά μαρσπιέ των οποίων τα πατήματα είναι επίσης καλυμμένα με ξύλο, ενώ τα καθίσματα είναι ντυμένα με ρετρό δέρμα. Οι αναρτήσεις χαμήλωσαν, ενώ η οπτική αγριάδα ολοκληρώθηκε με τέσσερις μπούκες εξάτμισης.

Το 500C Ischia διαθέτει κάτω από το καπό ένα ήσυχο μοτέρ, το δικύλινδρο τούρμπο TwinAir των 900 cc και των 105 PS. Η δύναμη περνά στους εμπρός τροχούς με ένα 6άρι χειροκίνητο σασμάν. Για να σας θυμίσουμε όμως τη βάση, το 500C διαθέτει μια κεντρική ανοιγόμενη οροφή, με ηλεκτρική λειτουργία και σταθερές αψίδες.

[Πηγή Castagna Milano]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube