Ένα ακόμη teaser για το νέο Škoda Superb [video]

Ένα ακόμη teaser για το νέο Škoda Superb [video]

Το αυτοκίνητο θα αποκαλυφθεί σε τρεις μέρες από σήμερα – Το teaser αφορά στην έκδοση Scout.

Το νέο Škoda Superb θα αποκαλυφθεί σε ειδική εκδήλωση στην Μπρατισλάβα σε τρεις μέρες από σήμερα, στα πλαίσια του IIHF (Ice Hockey World Championship) στο οποίο η εταιρεία είναι χορηγός από το 1993.

Και για να προετοιμάσει το έδαφος, η τσέχικη φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα teaser βίντεο για το νέο μοντέλο της, που αυτή τη φορά όμως αφορά την έκδοση Scout.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στο μήνα, η Škoda είχε δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες ναυαρχίδας της που όπως είχαμε δει απέκτησε λεπτότερα και πιο σύγχρονα φωτιστικά σώματα με γραφικά LED και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με λεπτομέρειες από χρώμιο. Στο πίσω μέρος η επιγραφή Škoda παίρνει τη θέση του εμβλήματος της εταιρείας ενώ και εκεί τα φωτιστικά σώματα και ο προφυλακτήρας έχουν δεχθεί ένα ελαφρύ φρεσκάρισμα.

Εκτός από τις αισθητικές αναβαθμίσεις, το ανανεωμένο Superb θα αποκτήσει και εμπλουτισμένη γκάμα κινητήρων με τον 1.5 TSI, τον 2.0 TDI, μια επαναφορτιζόμενη υβριδική και μια ήπια υβριδική έκδοση στα πλαίσια του εξηλεκτρισμού της γκάμας της τσεχικής εταιρείας.

Το πρώτο Škoda Suberb κυκλοφόρησε το 1934, ενώ η σύγχρονη εκδοχή του επέστρεψε μετά από 50 χρόνια απουσίας το 2001. Η πιο πρόσφατη τρίτη γενιά του μεγάλου σεντάν παρουσιάστηκε το 2015 με σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube