Ένα ακόμη teaser για το ανανεωμένο Škoda Kodiaq [video]

Ένα ακόμη teaser για το ανανεωμένο Škoda Kodiaq [video]

Η παγκόσμια πρεμιέρα του τσέχικου μεγάλου SUV αναμένεται στις 14 Απριλίου. 

Η καμπάνια της Škoda για το νέο Kodiaq βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σε ένα καινούργιο teaser video η εταιρεία μας αποκαλύπτει κάποιες από τις λεπτομέρειες της σχεδίασης του μεγάλου της SUV. 

Στο νέο αυτό teaser, η τσεχική μάρκα δίνει έμφαση στους ανανεωμένους προβολείς LED και τα πίσω φώτα, με νέα φώτα ημέρας μπροστά και ένα αναθεωρημένο σχήμα φωτιστικών στο πίσω μέρος.

Αναμένεται επίσης μια πιο όρθια εταιρική γρίλια, μαζί με νέα χρώματα αμαξώματος και φρέσκα σχέδια για τις ζάντες αλουμινίου που θα ολοκληρώσουν τις αλλαγές στο εξωτερικό.

Λεπτομέρειες σχετικά με τις προγραμματισμένες τροποποιήσεις στο εσωτερικό δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν, αλλά φαίνεται απίθανο η Škoda να κάνει δραστικές αλλαγές στη διάταξη του ταμπλό. Έτσι, περιμένουμε ότι το σύστημα infotainment θα παραμείνει στην κεντρική κονσόλα αντί να μεταβούμε σε μια λύση τύπου tablet.

Σημαντικότερες θα είναι οι αλλαγές κάτω από το καπό, καθώς το Kodiaq είναι πιθανότατα επόμενο στη σειρά αυτοκίνητο της εταιρείας που θα αποκτήσει ένα plug-in hybrid σύστημα μετά το Superb και το best seller της Škoda, το Octavia. 

Σε ό,τι αφορά στην έκδοση RS, πληροφορίες θέλουν το αυτοκίνητο να σταματήσει να διατίθεται με τον δίλιτρο bi-turbo πετρελαιοκινητήρα και θα φοράει τον γνωστό δίλιτρο TSI του ομίλου.

H παγκόσμια πρεμιέρα του Kodiaq facelift είναι προγραμματισμένη σε μια εβδομάδα από σήμερα (στις 14 Απριλίου), ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά θα έχουμε την ανανεωμένη έκδοση του Karoq. Μέσα στο 2021 είναι προγραμματισμένη και μια έκδοση "coupe" του ηλεκτρικού Enyaq iV.

Το Kodiaq παραμένει μακράν το πιο επιτυχημένο SUV της εταιρείας, έχοντας καταγράψει περισσότερες από 600.000 πωλήσεις από το 2016 όταν και πρωτοκυκλοφόρησε και διατίθεται συνολικά σε 60 αγορές ανά τον κόσμο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube