Ειδική έκδοση «ESTREMA» για τις Alfa Romeo Giulia και Stelvio 

Ειδική έκδοση «ESTREMA» για τις Alfa Romeo Giulia και Stelvio 

Οι εκδόσεις «ESTREMA» για τις Alfa Romeo Giulia και Stelvio αποτελούν «γέφυρα» ανάμεσα στις συμβατικές εκδόσεις και στην Quadrifoglio. 

Με αφετηρία την έδρα της Alfa Romeo F1 Team ORLEN, η ιταλική μάρκα παρουσιάζει την ειδική έκδοση των Giulia και Stelvio με το διακριτικό «ESTREMA». Εξοπλισμένη με μια σειρά ειδικών χαρακτηριστικών η νέα σειρά προσεγγίζει τις κορυφαίες εκδόσεις Quadrifoglio.

Το «αρχηγείο» της Alfa Romeo F1 Team ORLEN αποτελεί τον τόπο δημιουργίας των νέων Giulia και Stelvio «ESTREMA» και εκφράζει τη σύνδεση της μάρκας με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, την τεχνολογία και την οδηγική απόλαυση.

Η «ESTREMA» αποτελεί την έκδοση που βρίσκεται στην κορυφή των «συμβατικών» Giulia και Stelvio, αποτελώντας το συνδετικό κρίκο με τις εκδόσεις Quadrifoglio. Τόσο η Giulia ESTREΜΑ, όσο και η Stelvio ESTREMA διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό τους την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση “Alfa Active Suspension”, η οποία ρυθμίζει σε πραγματικό χρόνο την απόσβεση σε συνεργασία με το σύστημα CDC (Chassis Domain Control) και το σύστημα παραμετροποίησης DNΑ.

Αντίστοιχα στο βασικό εξοπλισμό βρίσκεται το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης που μέσω της ιδανικής κατανομής της ροπής μεγιστοποιεί την πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες. Όπως και σε όλα τα μοντέλα των Giulia και Stelvio, έχουμε άξονα μετάδοσης από ανθρακονήματα, το καινοτόμο σύστημα πέδησης brake-by-wire IBS και βέβαια την ανάρτηση με διπλά ψαλίδια στους εμπρός τροχούς και πολλαπλούς συνδέσμους στους πίσω.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Χρονιά ρεκόρ το 2021 για τις Alfa Romeo Giulia και Stelvio στην Ελλάδα

Οι Giulia και Stelvio «ESTREMA» εφοδιάζονται με το σύστημα τετρακίνησης Q4, το οποίο μεταφέρει την κίνηση στους πίσω τροχούς και έχει τη δυνατότητα εμπλοκής και των εμπρός τροχών μεταφέροντας έως και το 50% της ροπής μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Για τις «ESTREMA» διαθέσιμοι είναι οι κινητήρες 2.0 Turbo Benzina 280PS και 2.2 Turbo Diesel 210PS, οι οποίοι συνεργάζονται με το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διάθεση των νέων Giulia και Stelvio «ESTREMA» στην Ελληνική αγορά θα είναι διαθέσιμες στο προσεχές διάστημα. Και για τις νέες εκδόσεις θα ισχύει η στρατηγική της Alfa Romeo, “Tailor to fit 100”, η οποία εξασφαλίζει ότι ο ενδιαφερόμενος θα αποκτήσει ένα αυτοκίνητο απόλυτα προσαρμοσμένο στα θέλω του, με μικρό χρόνο αναμονής περίπου 100 ημερών, αλλά και στην περίπτωση λιανικής πώλησης την εγγύηση της τιμής και των σχετικών παροχών, όπως για παράδειγμα της 4ετους εργοστασιακής εγγύησης με ισχύ έως 160.000km.
 
[Πηγή: Alfa Romeo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube