Η wagon εκδοχή της νέας Porsche Panamera θα πωλείται και στις ΗΠΑ

Η wagon εκδοχή της νέας Porsche Panamera θα πωλείται και στις ΗΠΑ

Η Porsche Panamera Wagon θα αποτελεί μια φυσική εξέλιξη του πρωτότυπου Sport Turismo που είχε παρουσιαστεί το 2012.

Η Porsche USΑ δήλωσε ότι θα προσφέρει την wagon εκδοχή της δεύτερης γενιάς Panamera στην εγχώρια αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Porsche USA, Klaus Zellmer, επιβεβαίωσε τον ερχομό της συγκεκριμένης έκδοσης σε δημοσιογραφικό event. Δεν ανέφερε τον ακριβή χρόνο έλευσης της νέας έκδοσης αμαξώματος της Panamera, αλλά είπε ότι θα το δούμε μέσα στο 2018. Για το 2017 είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί η κλασική 5θυρη (Liftback) έκδοση.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του, ο Zellmer ανέφερε το γεγονός ότι το αγοραστικό κοινό των ΗΠΑ δεν αρέσκεται σε 5θυρα ή στέισον, αλλά η Panamera WagonShooting Break στην Ευρωπαϊκή αγορά) θα είναι κάτι διαφορετικό που θα αρέσει. Επιπλέον, θα αποτελεί σχεδιαστική εξέλιξη του πρωτότυπου Sport Turismo (φωτογραφίες) που παρουσιάστηκε το 2012.

Η Porsche θα παρουσιάσει την δεύτερη γενιά της Panamera τον Σεπτέμβριο στην Έκθεση του Παρισιού και η εμπορική της διάθεση θα ξεκινήσει στις αρχές του νέου έτους. Η wagon εκδοχή θα ακολουθήσει ένα χρόνο αργότερα.

Τέλος, ο Zellmer ανακοίνωσε ότι μια 5θέσια έκδοση της Panamera βρίσκεται υπό εξέταση, μιας οι αρκετοί ντίλερ στις ΗΠΑ ανέφεραν ότι έχουν χάσει πελάτες από το γεγονός ότι η Panamera είναι αποκλειστικά 4θέσιες.

[Πηγή Automotive News Europe]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube