Δύο υβριδικά μοντέλα της Subaru στη Γενεύη

Δύο υβριδικά μοντέλα της Subaru στη Γενεύη

Τα πρώτα υβριδικά της Subaru στην Ευρώπη θα εξοπλίζονται με το σύστημα κίνησης e-boxer.

Σύμφωνα με το Autocar, η Subaru θα παρουσιάσει δύο υβριδικά μοντέλα στην έκθεση Γενεύης το Μάρτιο, τα οποία θα χρησιμοποιούν το σύστημα κίνησης e-boxer.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για τα επερχόμενα υβριδικά, όμως πιθανότατα θα βασίζονται σε σημερινά μοντέλα της γκάμας της, δηλαδή σε δύο εκ των Impreza, XV, Levorg, Forester ή Outback.

Τα μοντέλα θα είναι τα πρώτα υβριδικά Subaru για την αγορά της Ευρώπης, καθώς η εταιρεία έχει στο παρελθόν προσφέρει υβριδικές εκδόσεις του Subaru XV στην Ιαπωνία και τις ΗΠΑ με το όνομα Crosstreck Hybrid (κεντρική εικόνα)

Subaru Forester

Να θυμίσουμε πως στην έκθεση του Τόκιο, η Subaru είχε παρουσιάσει το πρωτότυπο Forester Advance Sport Concept, το οποίο εξοπλιζόταν με το σύστημα κίνησης e-boxer.

Παράλληλα, η Subaru είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο ενός υβριδικού αντικαταστάτη για το WRX STi καθώς η αυστηρότερη νομοθεσία για εκπομπές ρύπων θα οδηγήσει στον "παροπλισμό" του υπερτροφοδοτούμενου boxer 2,5 λίτρων που χρησιμοποιείται στο σημερινό μοντέλο επιδόσεων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube