DS 3 Crossback La Première: Σπέσιαλ έκδοση λανσαρίσματος

DS 3 Crossback La Première: Σπέσιαλ έκδοση λανσαρίσματος

Κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών του λανσαρίσματός του, το DS 3 Crossback θα διατίθεται, κατά τα εμπορικά ειωθότα σε μια ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής, ονόματι «La Première» με σπέσιαλ λεπτομέρειες και πληθωρικό εξοπλισμό.

Η έκδοση λανσαρίσματος La Première του νέου crossover της DS Automobiles, του DS 3 Crossback, υιοθετεί ένα τριπλό συνδυασμό εξωτερικών αποχρώσεων: Perla Black για το αμάξωμα, Diamond Red για την οροφή και ολόμαυρες ζάντες . Η La Première διατηρεί επίσης σε σκούρα απόχρωση το περίγραμμα της γρίλιας στη μάσκα και την μπαρέτα που ενώνει τα πίσω φώτα, όπως στο μοντέλο Line Performance.

Μεταξύ των άλλων ειδικών στοιχείων υπάρχει σήμανση «DS» στους εξωτερικούς καθρέφτες και ο λογότυπος «1» στην άκρη της καπό. Για το κόκπιτ, η DS έχει διατηρήσει την έμπνευση του Opéra, με εκάι ντεκόρ στο ταμπλό. Η δερμάτινη ταπετσαρία είναι σε επίσης σε εκάι απόχρωση, ειδική για το DS 3 Crossback La Première που οι Γάλλοι ονομάζουν «Art Rubis», αλλά όχι το τιμόνι.

DS 3 Crossback La Première

Πέρα από την πολυτέλεια, αυτή η ειδική έκδοση La Première θα είναι φίσκα στον εξοπλισμό: Βοήθημα οδήγησης DS Pilot για ταχύτητα μέχρι 180 km/h, head-up display, φώτα  matrix, ακόμα και πρόσβαση μέσω smartphone. Οι κινητήρες που διατίθενται με την La Première δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, αλλά θα πρέπει να είναι οι πιο ισχυροί, περιλαμβανομένου του νέου 1.2 PureTech με τα 155 άλογα.

DS 3 Crossback La Première

Η τιμή του DS 3 Crossback La Première θα ανακοινωθεί από εβδομάδα, με την έναρξη του παρισινού Σαλονιού Αυτοκινήτου και αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε αν κομμάτια αυτής της έκδοσης λανσαρίσματος θα έρθουν και στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube