Δοκιμές εξέλιξης για το νέο Hyundai i30N Fastback

Δοκιμές εξέλιξης για το νέο Hyundai i30N Fastback

Η Hyundai Motors θα παρουσιάσει φέτος την κορυφαία έκδοση N του i30 Fastback με τους 275 ίππους.

Η Hyundai Motors βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης του νέου i30N Fastback στη Σκανδιναβική χερσόνησο, λίγους μήνες πριν την επίσημη παρουσίασή του.

Έτσι λοιπόν, μετά τα i30 Hatchback και Veloster σειρά για ενδυνάμωση και εμπλουτισμό της γκάμας του τμήματος Ν είχε η νέα έκδοση αμαξώματος του i30 με την οπισθοκλινή οροφή και τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.

To i30N Fastback θα χρησιμοποιεί τα ίδια μηχανικά μέρη με το αδελφό hatchback και θα έχει αρκετά πιο δυναμική εμφάνιση. Η τελευταία, πέρα από τις παρόμοιες απολήξεις της εξάτμισης, θα διαφοροποιείται από το 5θυρο χάρη στα νέα σχέδια των τροχών και την ελαφρώς αλλαγμένη σχεδίαση των αεροδυναμικών βοηθημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Hyundai i30 Fastback 1.4 T-GDI

Ο κινητήρας θα είναι ο δίλιτρος T-GDI που έχουμε γνωρίσει και στο i30N Hatchback, με την απλή έκδοση να αποδίδει 250 ίππους και αυτή με το N Performance Pack να έχει 275.

Και οι δύο εκδόσεις του νέου i30 N Fastback είναι προσθιοκίνητες και συνεργάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ σε σχέση με το Hatchback δεν αναμένεται να υπάρχουν διαφορές στις επιδόσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα πιάνει τα 100 km/h από στάση σε 6,1” και η τελική ταχύτητα θα φτάνει τα 250 km/h.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Hyundai i30N Pack Performace Hatchback

Ο εξοπλισμός του N Fastback θα είναι πανομοιότυπος με του N Hatchback και θα περιλαμβάνει ενεργά αμορτισέρ, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό, ενισχυμένο σύστημα πέδησης κ.α.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου i30N Fastback θα πραγματοποιηθεί προς τα τέλη του 2018 και η εμπορική του καριέρα θα ξεκινήσει σε περίπου ένα χρόνο.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube