Διέρρευσε το ανανεωμένο Volvo XC40 

Διέρρευσε το ανανεωμένο Volvo XC40 

Το ανανεωμένο Volvo XC40 αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2022. 

Οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Volvo XC40 διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Πρόκειται για μια facelift έκδοση του μοντέλου με μικρές αισθητικές αλλαγές που έρχονται στο μέσο περίπου της ζωής του. 

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στον επίσημο ιστότοπο της Volvo Γερμανίας και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα διαμόρφωσης των αυτοκινήτων (Configurator). Επισήμως, η ανανεωμένη αυτή έκδοση αναφέρεται ως «έκδοση του 2022»  και αναμένεται να βγει στην αγορά στα μέσα της επόμενης χρονιάς.

ιντερ

Το ανανεωμένο XC40 λαμβάνει μια επανασχεδιασμένη μπροστινή όψη με νέο σχεδιασμό στα φώτα ημέρας, ενώ οι προβολείς ομίχλης έρχονται από το C40 Recharge, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του 2022.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Volvo C40 Recharge

Τα μοντέλα XC40 Recharge διαθέτουν επίσης μια ελαφρώς επανασχεδιασμένη μάσκα, όπως αυτή του C40 Recharge. Υπάρχουν νέα σχέδια τροχών σε όλη τη γκάμα, με το XC40 Recharge να μπορεί να επιλεγεί με τις ζάντες πέντε ακτίνων 19 ιντσών που εμφανίζονται στο C40 Recharge.

πνγ

Στο ανανεωμένο μοντέλο, το εσωτερικό φαίνεται να είναι αμετάβλητο, αλλά θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τις ταπετσαρίες, καθώς η Volvo έχει ανακοινώσει πως δεν θέλει πλέον να χρησιμοποιεί δέρμα στα σαλόνια των αυτοκινήτων της. 

Να θυμίσουμε πως η Volvo έχει ανακοινώσει πως από το 2030 και μετά θα διαθέτει στην αγορά μόνο ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Επί του παρόντος πάντως, στην ευρωπαϊκή αγορά, το XC40 διατίθεται με κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE), plug-in υβριδικό (PHEV) και αμιγώς ηλεκτρικό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube