Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της BMW 3 GT

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της BMW 3 GT

Σύμφωνα με πληροφορίες, η BMW σκόπευε να παρουσιάσει τη νέα έκδοση της 3άρας, την GT, αύριο. Ωστόσο, φαίνεται πως κάποιος υπάλληλός της ήταν ανυπόμονος -ή απρόσεχτος- και έτσι οι επίσημες φωτογραφίες της νέας 3 GT διέρρευσαν νωρίτερα απ’ ότι ήθελε η βαυαρική εταιρεία.

Η σειρά GT, που θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό στην προσεχή έκθεση της Γενεύης, αποτελεί την πιο πολυτελή και πρακτική έκδοση της νέας 3άρας. Δεν συγχέεται και δεν ανταγωνίζεται την έκδοση Touring, με το καθαρόαιμο στέισον αμάξωμα, αλλά ακολουθεί την φιλοσοφία που εγκαινίασε η BMW με την μεγαλύτερη –και όχι τόσο δημοφιλή σε πωλήσεις, οφείλουμε να ομολογήσουμε- σειρά 5 GT.

Όπως είναι φυσικό, τα περισσότερα μηχανικά μέρη και η γκάμα κινητήρων της 3 GT θα προέρχονται από τις υπόλοιπες 3άρες, ενώ πέρα από τις πισωκίνητες εκδόσεις, η γκάμα θα περιλαμβάνει και εκδόσεις xDrive με τετρακίνηση.

Όσον αφορά τις εξωτερικές διαστάσεις, η 3 GT είναι 20 πόντους μακρύτερη από την Touring 3άρα, στην οποία βασίζεται, με τους 11 πόντους να οφείλονται στο μακρύτερο μεταξόνιο. Κάτι που μεταφράζεται σε ακόμα καλύτερους χώρους για τους επιβάτες. Μεγαλύτερο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαρροές, είναι και το πορτμπαγκάζ, που με χωρητικότητα 520 λίτρων ξεπερνά κατά 20 λίτρα αυτό της Touring.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube