Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της ανανεωμένης BMW 7 series

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της ανανεωμένης BMW 7 series

H ναυαρχίδα της BMW απέκτησε νέο “πρόσωπο” με τεράστια μάσκα και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε εξοπλισμό.

Οι πρώτες φωτογραφίες της ανανεωμένης BMW 7 series που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, μας δίνουν μια ξεκάθαρη εικόνα για τη νέα ναυαρχίδα της βαυαρικής εταιρείας που δέχεται ένα εκτενές φρεσκάρισμα για να αντιμετωπίσει καλύτερα τον σκληρό ανταγωνισμό από τη Mercedes-Benz S-Class, το Audi A8 και το Lexus LS.

Οι φωτογραφίες που φαίνεται να προέρχονται από το επίσημο configurator της BMW, παρουσιάζουν τρεις διαφορετικές εκδόσεις της ναυαρχίδας σε λευκό χρώμα, την 750 Li, την 750 Li με πακέτο M Sport και την κορυφαία M760 Li που θα εξοπλίζεται με τον V12 κινητήρα.

Σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2015, η 7 Series αποκτά ανασχεδιασμένο αμάξωμα με νέους πιο επιθετικούς προφυλακτήρες και διαφορετικές εισαγωγές αέρα ανάλογα με την έκδοση, σημαντικά μεγαλύτερη kidney grille στα πρότυπα της BMW X7, πιο έντονα νεύρα στο καπό, πιο λεπτά και γωνιώδη φωτιστικά σώματα, νέα σχέδια τροχών και ελαφρώς διαφοροποιημένες γραμμές στο προφίλ. Οι αλλαγές αυτές δημιουργούν ένα μοντέρνο, επιθετικό και επιβλητικό σύνολο, παρόλο που η αμφιλεγόμενη γρίλια έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε μερίδα του κοινού λόγω του υπερβολικού μεγέθους της.

bmw

Η ανανεωμένη γκάμα των κινητήρων της 7άρας θα δανειστεί σύνολα από την 8 Series και την X7 που παρουσιάστηκαν πρόσφατα ενώ όπως είναι λογικό θα εξοπλίζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο εσωτερικό. Περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο στην επίσημη πρεμιέρα του που αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube