Διαρροή: Νέο Hyundai i20

Διαρροή: Νέο Hyundai i20

Η νέα γενιά του σουπερμίνι της Hyundai αποκαλύπτεται.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας γενιάς Hyundai i20 στην έκθεση Γενεύης, επίσημες φωτογραφίες του μοντέλου διέρρευσαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας τον εξωτερικό σχεδιασμό του.

Το ολοκαίνουριο σουπερμίνι της Hyundai έχει αλλάξει ριζικά, υιοθετώντας πιο αιχμηρή σχεδίαση με εντονότερες ακμές. Στη μάσκα, η γρίλια της Hyundai πλαισιώνεται από δύο επιθετικά φωτιστικά σώματα με υπογραφή LED και πλευρικούς αεραγωγούς που χαρίζουν τρισδιάστατο look στον προφυλακτήρα.

Hyundai i20

Στο προφίλ η γραμμή των παραθύρων τονίζεται με μια λεπτή λωρίδα από χρώμιο η οποία κάνει αντίθεση με τη μαύρη οροφή, ενώ λίγο χαμηλότερα η γραμμή χαρακτήρα δημιουργεί έντονο σκαλοπάτι.

Πίσω, τα χαμηλά τοποθετημένα φώτα εκτείνονται στο προφίλ δημιουργώντας μια σχισμή πάνω από το πίσω φτερό, και όπως ορίζουν οι σύγχρονες τάσεις ενώνονται με μια λεπτή λωρίδα LED που χωρίζει την πίσω πόρτα σε δύο μέρη διαφορετικής απόχρωσης. Χαμηλά στον προφυλακτήρα βρίσκουμε ένα διαχύτη ενώ δεν υπάρχει εμφανής απόληξη της εξάτμισης.

Μετά από τη διαρροή, αναμένουμε την Hyundai να παρουσιάσει λίγο νωρίτερα το νέο της μοντέλο, το οποίο είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει εκδόσεις N Line και N με ακόμα πιο σπορ εμφάνιση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube