Διαρροή για τη καινούργια Mercedes-Benz S-Class;

Διαρροή για τη καινούργια Mercedes-Benz S-Class;

Οι νεωτερισμοί στην Daimler ονομάζονται ανανεωμένη E-Class και νέα S-Class. Με την τελευταία να καταλαμβάνεται εξ απήνης πριν από το επίσημο ντεμπούτο της. Όχι, πως βλέπουμε και καμιά σπουδαία εξέλιξη.

Mercedes-Benz S-Class MY2020 leak

Η νέα S-Class θα λανσαριστεί σύντομα από τη Mercedes-Benz σε μια κατηγορία που τελικά μένει στάσιμη. Το Tesla Model S μπορεί να έφερε έναν αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης, αλλά παραμένει το γεγονός ότι οι τρεις γερμανικές ναυαρχίδες έχουν ριζώσει χωρίς αντίπαλο με δεκαετίες καριέρας. Και για την S-Class, η ανανέωση πλησιάζει με -οποία έκπληξη- με πολύ μικρές σχεδιαστικές επεμβάσεις, διακριτικότητα και μικρές πινελιές.

Τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα μας είχαν ήδη προϊδεάσει για τις αναλλοίωτες διαστάσεις, αλλά εδώ έχουμε την πρώτη διαρρεύσασα εικόνα της νέας S-Class. Με την πρώτη ματιά, μπορεί να την μπερδέψεις με την ανανεωμένη E-Class, αλλά η απουσία του σήματος της Mercedes-Benz στη γρίλια της μάσκας (βρίσκεται πάνω στο καπό στην S-Class) επιβεβαιώνει ότι είναι όντως η λιμουζίνα της Στουτγάρδης.

Mercedes-Benz S-Class MY2020 leak

Στο εσωτερικό της, η νέα S-Class θα πρέπει να έχει κάνει πιο σημαντικές αλλαγές απ’ ό,τι στην καροσερί, ειδικά όσον αφορά τις οθόνες και το τιμόνι, το οποίο θα έχει νέο σχεδιασμό. Κάτω από το καπό θα βρίσκονται τα 6κύλινδρα μοτέρ σε σειρά, ντίζελ ή βενζίνης, όπως και το επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύνολο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube