Διαρροή για τη φρεσκαρισμένη Mercedes-Benz E-Class

Διαρροή για τη φρεσκαρισμένη Mercedes-Benz E-Class

H ανασχεδιασμένη E-Class είναι σχεδόν έτοιμη για μια θέση στο σταντ της Mercedes-Benz στο Σαλόνι της Γενεύης. Κι εδώ έχουμε την AMG E 63, χωρίς καμουφλάζ, να μας δείχνει την εξέλιξη στον «πισινό» της.

Mercedes-AMG E 63 MY2020

Είναι σύνηθες φαινόμενο και όχι αδιακιολόγητες οι εγκλήσεις σχετικά με τους Γερμανούς κατασκευαστές ότι δεν επιδεικνύουν την απαραίτητη τόλμη σε έναν ανασχεδιασμό. Φρεσκάρισμα που πολλές φορές περνά απαρατήρητο για αρκετά έμπειρους παρατηρητές, πόσω μάλλον για νεοφώτιστους. Η ανασχεδιασμένη Mercedes-Benz E-Class δεν αποτελεί κομμάτι των παραπάνω, καθώς σχεδιαστές και στελέχη της Στουτγάρδης αφιέρωσαν κατά τα φαινόμενα περισσότερη «προσοχή».

Προς επίρρωση αυτής της παρατήρησης, οι πρώτες εικόνες μας δείχνουν μια φρέσκια AMG E 63 που κατεπλάγη μέσα στο εργοστάσιο. Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι προφανής, με πλήρως αναθεωρημένο το πίσω μέρος και ανασχεδιασμένα τα φώτα. Οι άλλες αλλαγές παρουσιάζονται στις άλλες δύο φωτογραφίες, με ένα νέο τιμόνι και εμπρός φανάρια που προσεγγίζουν σε σχεδίαση αυτά που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες στις CLS, στις A-Class…

Mercedes-AMG E 63 MY2020

Ως εκ των παραπάνω δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι η Mercedes-Benz δεν εξέλιξε σχεδιαστικά το αυτοκίνητό της κατά τη διάρκεια του «facelift». Και θα αποτολμούσαμε να πούμε ότι εν προκειμένω οι Γερμανοί ήταν και πολύ τολμηροί μάλιστα. Οι μεγάλες αλλαγές στο σχεδιασμό θα μπορούσαν να προκαλέσουν σύγχυση σε αρκετούς πελάτες σε μια κατηγορία της οποίας οι αγοραστές είναι ιδιαίτερα συντηρητικοί.

Mercedes-AMG E 63 MY2020

Από μηχανικής πλευράς, η AMG E 63 δεν θα διαφοροποιείται από την απερχόμενη, αλλά να σημειώσουμε ότι στην γκάμα της E-Class θα υπάρχει και μια επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube