Διαρροή: Ford Mustang Mach-E

Διαρροή: Ford Mustang Mach-E

Όλες οι φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού SUV της Ford, πριν από την επίσημη πρεμιέρα.

Ένας χρήστης του macheforum ανακάλυψε την ακόμα κρυφή ιστοσελίδα με τις φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Ford Mustang Mach-E, λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 17 Νοέμβρη.

Ford

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν κάθε σχεδιαστική λεπτομέρεια του ηλεκτρικού coupe-SUV το οποίο έχει εμφανείς επιρροές από τη Ford Mustang.

Πιο συγκεκριμένα, η μάσκα χαρακτηρίζεται από μια καλυμμένη γρίλια που φιλοξενεί το έμβλημα του αλόγου και πλαισιώνεται από δύο επιθετικά και μακρόστενα LED φωτιστικά σώματα. Το καπό έχει έντονες δυναμικές γραμμές και ο προφυλακτήρας αεροδυναμικές πτυχώσεις που του χαρίζουν σπορ look χωρίς να θυσιάζουν την αεροδυναμική (καθώς μιλάμε για ηλεκτρικό μοντέλο).

Ford

Στο προφίλ το αμάξωμα είναι μυώδες με έντονη κλίση της οροφής, τονισμένα φτερά και φρύδια στους θόλους των τροχών βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος (τουλάχιστον στην έκδοση της φωτογραφίας).

Στο πίσω μέρος η έντονη κλίση του παρμπρίζ, οι τονισμένοι ώμοι και τα τριπλά φωτιστικά σώματα είναι άμεσες αναφορές στο muscle car της Ford, παρά τις ξεκάθαρες αναλογίες SUV που χαρακτηρίζουν το μοντέλο.

Ford

Στο εσωτερικό μπορούν να φιλοξενηθούν έως 5 επιβάτες με άπλετο χώρο για τα γόνατα όπως αναφέρει η σελίδα της Ford. Στο ταμπλό πρωταγωνιστεί η τεράστια οθόνη αφής σε κάθετη διάταξη η οποία αντικαθιστά την κεντρική κονσόλα και θυμίζει μοντέλα της Tesla. Πίσω από το τιμόνι βρίσκουμε ένα μακρόστενο ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Κατά τα άλλα η εικόνα είναι λιτή, με μια οριζόντια εσοχή να καταλαμβάνει όλο το πλάτος της καμπίνας ενσωματώνοντας τους αεραγωγούς του κλιματισμού.

Ford

Το ηλεκτρικό Mustang Mach-E θα προσφέρεται ως πισωκίνητο αλλά και ως τετρακίνητο. Ανάλογα με την έκδοση, η επιτάχυνση 0-97 km/h θα κυμαίνεται μεταξύ 3,5" και 6,5". Αντίστοιχα, η αυτονομία θα ξεκινά από τα 370 km και θα φτάνει έως και τα 483 km με την προαιρετική μπαταρία.

Το Ford Mustang Mach-E θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2020. Οι τιμές του στην αγορά των ΗΠΑ θα ξεκινούν από τις $43.895 (€39.830) για τη βασική έκδοση "Select" και θα φτάνουν μέχρι τις $60.500 (€54.900) για την κορυφαία GT. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη πρεμιέρα του ηλεκτρικού pony-car την Κυριακή 17 Νοέμβρη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube