Διαρροή: Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας Porsche Cayenne

Διαρροή: Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας Porsche Cayenne

Δείτε πως θα είναι το κορυφαίο SUV της Porsche

Παρά το γεγονός οτι η επίσημη παρουσίαση του νέου μεγάλου SUV της Porsche είναι προγραμματισμένη για τις 29 Αυγούστου, κάποιος φαίνεται ότι έκανε το “λάθος” και δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της Cayenne.

Και κάπως έτσι γέμισε το διαδίκτυο με αυτές, την ώρα που πολλοί λένε ότι μπορεί να το έκανε και η ίδια η εταιρεία, αλλά το πιθανότερο είναι πως κάποιος έσπασε το εμπάργκο. 

Όπως και νάχει ιδού η νέα Porsche Cayenne πολύ πιο κομψή και “στρογγυλεμένη” σε σχέση με την προκάτοχό της, να θυμίζει εξωτερικά τη Macan και στο εσωτερικό την Panamera. 

Οι σχεδιαστικές αλλαγές είναι πολλές και σημαντικές. Για παράδειγμα τα πίσω φωτιστικά άλλαξαν τελείως, ενώ στο εσωτερικό απουσιάζει εκείνο το σύνολο από διακόπτες που είχε κατακριθεί, ενώ ξεχωρίζει η μεγάλη κεντρικά τοποθετημένη οθόνη (αφής μάλλον) που ενσωματώνει τον χειρισμό όλων των συστημάτων του αυτοκινήτου. Την ίδια στιγμή τα αναλογικά όργανα κρατούν την παράδοση Porsche ζωντανή.

Η νέα Cayenne βασίζεται πάνω στο πλαίσιο που χρησιμοποιούν η Bentley Bentayga και το Audi Q7, ενώ το βάρος της αναμένεται να είναι σημαντικά μικρότερο από αυτό της απερχόμενης. 

Το πλαίσιο αυτό μπορεί να φιλοξενήσει και υβριδικό ή ηλεκτρικό αμιγώς σύστημα κίνησης, την ώρα που οι πληροφορίες λένε ότι η νέα Cayenne θα ενσωματώνει όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, ίσως και ημι αυτόνομο  σύστημα οδήγησης.

Σε ό,τι αφορά στα μηχανικά μέρη, απλά… υπομονή έως τις 29 του μήνα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube