Διαρροή: Η Ford Mustang 2018 με αυτόματο 10τάχυτο και ανάρτηση MagneRide

Διαρροή: Η Ford Mustang 2018 με αυτόματο 10τάχυτο και ανάρτηση MagneRide

Η ανανεωμένη Ford Mustang 2018 θα διαθέτει επιλογή αυτόματου 10τάχυτου σασμάν, μαγνητορροϊκά αμορτισέρ, ενώ θα καταργηθεί το μοτέρ V6.

H Ford Mustang θα ανανεωθεί μέσα στο 2017, όπως διέρρευσε online από το fansite mustang6g.com.

Η διαρροή, που όπως αναφέρεται έγινε από ντίλερ του δικτύου της Ford, επιβεβαιώνει τις φήμες του Αυγούστου που μιλούσαν για την τοποθέτηση ενός αυτομάτου κιβωτίου δέκα ταχυτήτων που εξέλιξε το Μπλε Οβάλ σε συνεργασία με την General Motors. Εδώ να θυμίσουμε ότι η Ford έχει καταθέσει στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών των ΗΠΑ και πατέντα για 11άρι αυτόματο κιβώτιο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν και κατά πόσον βελτιώθηκε η Mustang με τις πρόσθετες τέσσερις σχέσεις στο σασμάν, αλλά λογικά οι επιδόσεις -ειδικά στις ρεπρίζ- και η αποδοτικότητα θα πρέπει να παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση σε σχέση με το υφιστάμενο αυτοκίνητο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε σε πίστα και δρόμο τη Ford Mustang Fastback 5.0 GT V8 [video]
 

Στο πλαίσιο της ανανέωσης θα καταργηθεί ο 3,7λιτρος V6, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη. Βλέπετε, ο 2,3λιτρος 4κύλινδρος EcoBoost με τους 317 ίππους (314 για τις ΗΠΑ) είναι και πιο δυνατός και πιο αποδοτικός από τον V6 με τους 304 PS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Ford Mustang Fastback 2.3 EcoBoost

Ταυτόχρονα με τις έξτρα ταχύτητες, όπως άφησε ο ντίλερ να διαρρεύσει, η Mustang MY2018 θα διαθέτει επιπλέον μαγνητορροϊκά αμορτισέρ (MagneRide), τόσο για το μοτέρ EcoBoost όσο και για τις V8. Στην πιο σκληρή ρύθμισή τους, υποστηρίζεται ότι η επίδοση των αμορτισέρ θα είναι στο επίπεδο της Shelby GT350. Επίσης, θα υπάρχει μια ολοκαίνουργια σπορ εξάτμιση, με την οψιόν της τοποθέτησης 4μπουκης απόληξης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ford: Νέα Shelby GT350 Mustang [video]

Ο Αμερικανός ντίλερ επιβεβαίωσε επίσης ότι η ανανεωμένη Mustang θα διαθέτει νέο δυναμικό κιτ, το οποίο έχει εξελιχτεί ειδικά για βελτίωση των επιδόσεων στην πίστα. Το κιτ θα ονομάζεται «Performance Package 2» και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σκληρότερα ελατήρια, αμορτισέρ υψηλών επιδόσεων και μεγαλύτερα φρένα.

Στα έξτρα πακέτα θα συμπεριλαμβάνεται και αυτό που θα ονομάζεται «Carbon Sport pack», αλλά δεν έγινε γνωστό εάν αυτό το έξτρα θα εξοικονομεί και βάρος με την αντικατάσταση ατσάλινων τμημάτων με άλλα ανθρακονημάτινα ή πρόκειται απλώς για κοσμητική βελτίωση με κάρμπον φινίρισμα της καμπίνας.

Τέλος, ο Αμερικανός ντίλερ είπε ότι η χρωματική παλέτα θα εμπλουτιστεί με δύο ακόμα αποχρώσεις: Orange Fury και Royal Crimson.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube