Δείτε τον Mark Webber να οδηγεί στο όριο και να αναλύει τη νέα Porsche Carrera S [video]

Δείτε τον Mark Webber να οδηγεί στο όριο και να αναλύει τη νέα Porsche Carrera S [video]

O Αυστραλός πρώην πρωταγωνιστής στη Formula 1 δίνει την έγκρισή του στη νέα 992 παραγωγής και εξηγεί το γιατί.

Ύστερα από την καριέρα του στην F1 με τη Red Bull, o Webber συνέχισε ως οδηγός της Porsche στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) πριν καταλήξει να γίνει οδηγός εξέλιξης και πρεσβευτής της γερμανικής φίρμας.

Με αυτή του την ιδιότητα έδωσε τις τελευταίες πινελιές σε μοντέλα όπως η τελευταία 911 GT2 RS και η «πιστάδικη» 991.2 GT3 RS. Εδώ, ο Αυστραλός οδηγός επιδεικνύει την τελευταία 911 (992) Carrera S στην πίστα “The Bend” της Αδελαϊδας.

Ξεκινά εξηγώντας ότι η νέα Carrera S έχει το φαρδύτερο εμπρός μεταξόνιο από όλες τις μέχρι τώρα νορμάλ 911, ισοφαρίζοντας την 991 GT3, προς όφελος της σταθερότητας και του turn-in στις στροφές. 

Επαινεί επίσης το νέο ηλεκτρονικό πρόγραμμα Wet Mode για την οδήγηση σε βρεγμένο δρόμο, δηλώνει εντυπωσιασμένος από την τεχνολογία των προβολέων με την αυτόματη ρύθμιση της δέσμης στη μεγάλη σκάλα, και εξαίρει τη χρησιμότητα της εφαρμογής Porsche Track Precision App που βελτιώνει τις οδηγικές σου ικανότητες στην πίστα και μπορείς να την κατεβάσεις για συσκευές Android και iOS.

Θυμίζουμε ότι η νέα 992 Carrera S έχει έναν 3λιτρο, 6κύλινδρο, διτούρμπινο boxer που αποδίδει 450 PS, δίνοντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,7” (3,5” με το έξτρα πακέτο Sport Chrono) και τελική ταχύτητα 308 km/h.

Ο Webber σίγουρα θα σας πείσει, αλλά πριν κάνετε όνειρα, να σας θυμίσουμε ότι η πισωκίνητη Carrera S ξεκινά στη χώρα μας από τα €178.000. Κι αν τη θέλετε και ανοιχτή Cabriolet, ετοιμάστε €191.100…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα τη νέα Porsche 911 Carrera S Cabriolet [video]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube