Δείτε το teaser για τα καινούργια Smart Fortwo και Forfour

Δείτε το teaser για τα καινούργια Smart Fortwo και Forfour

Η επίσημη παρουσίαση των νέων μοντέλων της Smart έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιουλίου, αλλά ως τότε ας πάρουμε μια... πρώτη γεύση

Τα νέα Smart fortwo και forfour είναι έτοιμα και η επίσημη παρουσίαση τους έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιουλίου.
 
Ωστόσο, η εταιρία θέλοντας να μας προϊδεάσει για το τί θα δούμε, έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser, ένα «ορεκτικό» φιλμάκι για τα νέα της μοντέλα. 
Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τα νέα Smart θα βασίζονται πάνω στην πλατφόρμα του νέου Renault Twingo με το οποίο μοιράζονται και σχεδόν όλα τα μηχανικά μέρη.
 
Σε ό,τι αφορά στο μέγεθος του αμαξώματος η συνταγή θέλει τα αυτοκίνητα να παραμένουν πιστά στο DNA τους, δηλαδή με περιορισμένες διαστάσεις και έτσι το ForTwo θα έχει μήκος κάτω από τα 2,7 μ και κύκλο στροφής μόλις 7,5 μέτρα. 
 
Σε ότι αφορά στους κινητήρες οι λύσεις είναι τρεις: Ο γνωστός TCe υπετροφοδοτούμενος κινητήρας του 0,9 λίτρου της Renault με τους 90 ίππους, ένας 1.000 κ.εκ. τούρμπο και ένας επίσης «1.000άρης» diesel με 3 κυλίνδρους. Το νέο ForTwo θα εξακολουθήσει να προσφέρεται σε εκδόσεις κουπέ και κάμπριο, ενώ θα υπάρξει και ηλεκτροκίνητο στο μέλλον. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube