Δείτε κι ακούστε τον Hamilton να βάζει μπροστά την AMG Project One [video]

Δείτε κι ακούστε τον Hamilton να βάζει μπροστά την AMG Project One [video]

Ο Lewis Hamilton βιντεοσκόπησε από το κινητό του όλη τη διαδικασία μέχρι να οδηγήσει τo hypercar στη σκηνή του περιπτέρου της Φρανκφούρτης.

To video από το κινητό είναι άτεχνο και αμοντάριστο, αλλά αξίζει τον κόπο μόνο και μόνο για να ακούσετε τον ήχο της Mercedes-AMG Project One χωρίς να έχει γίνει καμία ψηφιακή του επεξεργασία. Και είναι πολύ ενδιαφέρων.

Αν κρίνουμε από το κλιπ του Lewis, το hypercar ακούγεται δυνατά. Το βάζει μπροστά με ανοιχτή την πόρτα, αλλά ο ήχος δεν γλυκαίνει ούτε όταν την κλείνει. Πιστός στις ρίζες του, ο V6 τούρμπο των 1,6 λίτρων ακούγεται σαν αληθινός κινητήρας Formula 1. O Hamilton οδηγεί με ταχύτητες πεζού, όμως το μοτέρ κάνει τόσο θόρυβο όσον οι νορμάλ κινητήρες στην κόκκινη γραμμή.

Φαντάζεστε πώς θα κάνει όταν γυρίζει στο όριο, στις 11.000 στροφές. Μπορεί και να χρειάζεσαι ωτοασπίδες μέσα στο κόκπιτ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Mercedes-AMG Project One: Όλες οι επίσημες πληροφορίες [40 φωτογραφίες+νέα videos]

Βέβαια, ας μη σπεύδουμε σε συμπεράσματα, αφού το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν ξεκάθαρα πρωτότυπο προπαραγωγής. Φαίνεται από το ότι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η κεντρική οθόνη δείχνουν συνεχώς τις ίδιες εικόνες. Πάντως έχει ενδιαφέρον να δείτε τον Hamilton να εξηγεί τα διάφορα κουμπιά στο τιμόνι.

Θυμίζουμε ότι η Mercedes-AMG Project One έχει πάνω από 1.000 ίππους από το υβριδικό της σύστημα κίνησης. Μπορεί να πιάσει τα 200 km/h σε λιγότερο από 6” και να φτάσει τα 350 km/h. H τεχνολογία του πλαισίου της είναι και αυτή από τους αγώνες, με ανθρακονημάτινο μονοκόκ, ανάρτηση με ράβδους ώσης και carbon-κεραμικά φρένα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τα 10 «μυστικά» του Mercedes-AMG Project ONE

Η Mercedes-AMG θα φτιάξει μόνο 275 τέτοια αυτοκίνητα, κι έχουν όλα προπωληθεί παρότι κοστίζουν 2.275.000 ευρώ το καθένα.

[Πηγή: CelebritiesOnInstaSnap μέσω Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube