Δείτε για πρώτη φορά το Polestar 1 σε κίνηση [video]

Δείτε για πρώτη φορά το Polestar 1 σε κίνηση [video]

Το υβριδικό σπορ μοντέλο της νέας premium μάρκας κάνει δοκιμές εξέλιξης και αντοχής στον Αρκτικό Κύκλο.

Οι δοκιμές σε πολικό ψύχος είναι απαραίτητες για να διαπιστωθεί η καλή λειτουργία της μπαταρίας και των δύο ηλεκτροκινητήρων.

Στο επίσημο video της μάρκας, το επερχόμενο Polestar 1 δοκιμάζεται στα χιόνια της βόρειας Σουηδίας, σε θερμοκρασίες γύρω στους -25 βαθμούς Κελσίου.

Στις δοκιμές εξετάστηκαν επίσης και ρυθμίστηκαν το σύστημα μετάδοσης και η ανάρτηση, όπου δοκιμάστηκαν διαφορετικά αμορτισέρ, ελατήρια, αντιστρεπτικές και σινεμπλόκ. Αξιοσημείωτο είναι το ότι το πρωτότυπο εξέλιξης δεν είχε κανένα ηλεκτρονικό βοήθημα σε λειτουργία, ώστε ο οδηγός να έχει την αίσθηση του βασικού στησίματος.

«Οι οδηγοί μας ήταν ενθουσιασμένοι, ειδικά με το χειρισμό και τη δυναμική συμπεριφορά», δήλωσε ο CEO της Polestar, Thomas Ingelath. «Πέρα από το ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι με το ζύγισμα του πλαισίου, είναι ενθουσιασμένοι με τo torque vectoring [σύστημα μεταφοράς της ροπής]. Είμαστε τώρα βέβαιοι για τον τρόπο που αυτό αναβαθμίζει την απόκριση και ακρίβεια του Polestar 1 στις στροφές. Είναι ένα αυτοκίνητο για τον οδηγό. Έχουμε πια περάσει ένα σημαντικό ορόσημο στην εξέλιξη του Polestar 1 και οι δοκιμές πρωτοτύπων θα συνεχιστούν όλο το 2018».

Ενώ συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξης, η Polestar θα φέρει το υβριδικό κουπέ στην έκθεση Auto China 2018, που θα γίνει στο Πεκίνο από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Μαϊου. Θυμίζουμε ότι το μοντέλο ντεμπουτάρισε στη Σαγκάη, πέρσι τον Οκτώβριο.

[Πηγή: Polestar]


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube