Δείτε αναλυτικά τις τιμές του νέου ΜΙΝΙ

Δείτε αναλυτικά τις τιμές του νέου ΜΙΝΙ

Στην ελληνική αγορά τα νέα ΜΙΝΙ Hatch, Cabrio και 5-door.

Με νέα σχεδιαστικά και λειτουργικά στοιχεία, νέους συνδυασμούς κινητήρα-κιβωτίου και προηγμένη τεχνολογία συνδεσιμότητας, τα νέο ΜΙΝΙ διατίθεται στην ελληνική αγορά.
Από τα πλέον εμφανή χαρακτηριστικά είναι το νέο μίνιμαλ λογότυπο, οι προβολείς LED με λειτουργία Matrix για τη μεγάλη σκάλα, η βρετανική σημαία που κοσμεί τα πίσω φωτιστικά, αλλά και οι νέες χρωματικές αποχρώσεις που θα συναντήσουμε στα ανανεωμένα ΜΙΝΙ hatch, cabrio και 5-door.

mini

Στο εσωτερικό, ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μια πλούσια γκάμα από δερμάτινες ταπετσαρίες, και λεπτομέρειες φινιρίσματος την ώρα που η εξατομίκευση στο να «χτίσετε» το δικό σας ΜΙΝΙ παίρνει άλλη διάσταση μέσα από το MINI Yours Customised.
Την ίδια στιγμή στον τομέα της συνδεσιμότητας η ΜΙΝΙ έχει κάνει άλματα με υπηρεσίες MINI Connected και MINI Connected XL να προσφέρουν νέες λειτουργίες και υπηρεσίες στον οδηγό.

mini1

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά μέρη έχουμε αναβαθμισμένους κινητήρες με καλύτερη απόδοση και χαμηλότερους ρύπους, ενώ ξεχωρίζει η επιλογή ανάμεσα στο 7τάχυτο κιβώτιο Steptronic διπλού συμπλέκτη που πλέον εξοπλιζει τα περισσότερα ΜΙΝΙ και το 8άρι αυτόματο που φορούν οι πιο δυνατές εκδόσεις.

Το νέο ΜΙΝΙ διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από τα 19.740 ευρώ για το ΜΙΝΙ Οne των 102 ίππων.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube