Chevrolet: Nέο οικογενειακό crossover Orlando

Chevrolet: Nέο οικογενειακό crossover Orlando

Το νέο οικογενειακό crossover Orlando της Chevrolet θα είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της εταιρείας στο Σαλόνι Αυτοκινήτου, που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις 30 Σεπτεμβρίου. Βασισμένο στο πρωτότυπο που είδαμε για πρώτη φορά στο Παρίσι το 2008, το Chevrolet Orlando συνδυάζει πρακτικότητα 7-θέσιου και ευελιξία εσωτερικού με εντυπωσιακό στυλ crossover.
Στο εσωτερικό το μοντέλο υιοθετεί τα τελευταία σχεδιαστικά στοιχεία της Chevrolet όπως το εμπνευσμένο από τη Corvette διπλό cockpit και μπλε κρυφό φωτισμό στην κεντρική κονσόλα. Η διάταξη των 7 καθισμάτων σε τρεις σειρές, ο μεγάλος χώρος αποσκευών και οι πολυάριθμες λύσεις αποθήκευσης προσφέρουν ευελιξία στη μεταφορά επιβατών και τη φόρτωση αποσκευών..
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στο χώρο πού είναι  κρυμμένος πίσω από την πρόσοψη του ηχοσυστήματος, με εύκολη πρόσβαση από τον οδηγό και το συνοδηγό. Ο χώρος αυτός λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στο Orlando concept και οι σχεδιαστές κατάφεραν να ενσωματώσουν μία χρήσιμη περιοχή πίσω από την πρόσοψη του ηχοσυστήματος κατάλληλη για αντικείμενα όπως ένα MP3 player, γυαλιά και πορτοφόλια. Περιλαμβάνει επίσης μία θύρα USB–για επαναφόρτιση του MP3 ή iPod εν κινήσει.
Το Orlando βασίζεται στο Cruze sedan της Chevrolet και θα εφοδιάζεται με τρεις κινητήρες: ένα βενζινοκινητήρα 1,8 λίτρων με ιπποδύναμη 141 ίππων και δύο μονάδες diesel, την τελευταία έκδοση του δίλιτρου κινητήρα της Chevrolet με 131hp (μικρότερης ισχύος) ή 163 hp (υψηλότερης ισχύος).
Οι πελάτες θα μπορούν επίσης να επιλέξουν από τρεις εκδόσεις με στάνταρ εξοπλισμό όπως ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας, έξι αερόσακους, αιρκοντίσιον και ηλεκτρικούς καθρέπτες σε όλα τα αυτοκίνητα.
Η κανονική παραγωγή του Chevrolet Orlando ξεκινά τον Οκτώβριο και οι πωλήσεις του προγραμματίζονται σε όλη την Ευρώπη από τις αρχές του 2011.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube