Chevrolet: Δύο concept coupe στο Ντιτρόιτ

Chevrolet: Δύο concept coupe στο Ντιτρόιτ

Chevrolet: Δύο concept coupe στο Ντιτρόιτ
Με στόχο να προσελκύσει το ενδιαφέρον των αγοραστών σπορ αυτοκινήτων η Chevrolet παρουσίασε στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ δύο concept προτάσεις, που σε πιθανή εμπορική εξέλιξή τους θα απευθύνονται στο νεανικό κοινό.
Το πρώτο εκ των δύο είναι το Code 130R (αριστερά στη φωτό), ένα τετραθέσιο πισωκίνητο κουπέ με σχεδιαστικές αναφορές στο αγωνιστικό παρελθόν της εταιρείας. Το δεύτερο είναι το Tru 140S (δεξιά στη φωτό), ένα πιο συμβατικό τετραθέσιο κουπέ με την κίνηση στον εμπρός άξονα, που βασίζεται στην πλατφόρμα του Cruze. Kαι τα δύο μοντέλα εφοδιάζονται με τούρμπο κινητήρα 1.4 Ecotec με ισχύ κοντά στα 150 άλογα.
Με στόχο να προσελκύσει το ενδιαφέρον των αγοραστών σπορ αυτοκινήτων η Chevrolet παρουσίασε στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ δύο concept προτάσεις, που σε πιθανή εμπορική εξέλιξή τους θα απευθύνονται στο νεανικό κοινό. Το πρώτο εκ των δύο είναι το Code 130R (αριστερά στη φωτό), ένα τετραθέσιο πισωκίνητο κουπέ με σχεδιαστικές αναφορές στο αγωνιστικό παρελθόν της εταιρείας. Το δεύτερο είναι το Tru 140S (δεξιά στη φωτό), ένα πιο συμβατικό τετραθέσιο κουπέ με την κίνηση στον εμπρός άξονα, που βασίζεται στην πλατφόρμα του Cruze. Kαι τα δύο μοντέλα εφοδιάζονται με τούρμπο κινητήρα 1.4 Ecotec με ισχύ κοντά στα 150 άλογα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube