Burn-out και με τους 4 τροχούς από το νέο Dodge Durango SRT! [video]

Burn-out και με τους 4 τροχούς από το νέο Dodge Durango SRT! [video]

To 7θέσιο θηρίο των 481 PS θέλει να αποδείξει ότι είναι το πιο δυνατό και γρήγορο αμερικανικό SUV.

Τα burn-out πάντα εντυπωσιάζουν, όμως λίγα είναι τα αυτοκίνητα που μπορούν να σπινάρουν θεαματικά και τους 4 τροχούς τους.

Γι’ αυτό και η Dodge έδωσε στη δημοσιότητα αυτό το επίσημο video του τελευταίου της μοντέλου της σειράς υψηλών επιδόσεων SRT, να τυλίγεται σε ένα πυκνό σύννεφο καπνού από τα 4 λάστιχά του.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο Dodge Durango SRT είναι απλά το ταχύτερο αμερικάνικό SUV, χάρη στους 475 HP (481 PS) και τα 65,1 kgm ροπής από το V8 Hemi των 6,4 λίτρων.

Για το 0-60 mph (0-96 km/h), το Durango SRT χρειάζεται μόλις 4,4” και για το 400άρι από στάση, 12,9”. Και δεν μιλάμε για κάποιο εξωτικό σούπερκαρ, αλλά για ένα μεγάλο SUV με 7 θέσεις, που μπορεί να ρυμουλκήσει έως και 3,9 τόνους. Το 8άρι αυτόματό κιβώτιό του έχει μάλιστα και χαρτογράφηση που μπορεί να μειώσει τους χρόνους αλλαγών μέχρι και 70% ανάλογα με το οδηγικό πρόγραμμα που έχει επιλεγεί.

Για να σπινάρει έτσι βέβαια το Durango, η Dodge θα πρέπει να το είχε δέσει σε κάποιο σταθερό σημείο. Πάλι καλά πάντως που δεν έσπασε τους ιμάντες για να το βρουν σε άλλη Πολιτεία…

[Πηγή: FCA]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube