BMW X7 Dark Shadow Edition: Πολυτελής έκδοση περιορισμένης παραγωγής

BMW X7 Dark Shadow Edition: Πολυτελής έκδοση περιορισμένης παραγωγής

Η BMW X7 αποκτά έκδοση Dark Shadow Edition σε περιορισμένο αριθμό 500 μονάδων.

Η BMW παρουσίασε μια ειδική έκδοση της X7 με το όνομα Dark Shadow Edition η οποία θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό 500 μονάδων που θα μοιραστούν σε διάφορες αγορές ανά τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: BMW X7 M50d

Το πιο ιδιαίτερο στοιχείο της έκδοσης είναι η εξωτερική απόχρωση Frozen Artctic Grey metallic που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε SAV της BMW. Το μοντέλο φορά το αισθητικό πακέτο M sports package, φώτα Icon Adaptive LED με τεχνολογία Laserlight και ζάντες 22" M light σε απόχρωση Jet Black matt με μεικτά ελαστικά run-flat. Επιπλέον, το πακέτο BMW Individual High Gloss Shadow Line περιλαμβάνει black chrome απόχρωση στη γρίλια, τις εισαγωγές αέρα, τη διακοσμητική λωρίδα στα μαρσπιέ, τα πλαίσια των παραθύρων, τα κολωνάκια, τις μπάρες οροφής, τους καθρέφτες και τις απολήξεις της εξάτμισης M Sports.

Η καμπίνα της X7 Dark Shadow Edition είναι διαθέσιμη σε εξαθέσια ή επταθέσια διάταξη. Ο πλούσιος εξοπλισμός περιλαμβάνει ηλεκτρικά καθίσματα με μνήμες και λειτουργία μασάζ, σπορ δερμάτινο τιμόνι, ηχοσύστημα Bowers and Wilkins Diamond, πενταζωνικό κλιματισμό, δίχρωμες επενδύσεις από δέρμα Merino της BMW Individual σε Night Blue/Black, οροφή Night Blue Alcantara και λεπτομέρειες από Nappa leather, Piano Black, ξύλο Fineline Black και αλουμίνιο σε ταμπλό, πόρτες και κεντρική κονσόλα. Εκεί βρίσκουμε επίσης μια πλακέτα με το όνομα της ειδικής έκδοσης.

BMW

Η Dark Shadow Edition μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις εκδόσεις κινητήρα της X7, σε συνδυασμό με φρένα, διαφορικό, εξάτμιση και ενεργή αερανάρτηση της M Sport.

Η τιμή της BMW X7 Dark Shadow Edition ξεκινά από τα $119.495 στην αμερικανική αγορά όπου θα καταλήξουν οι 75 από τις 500 μονάδες, και από τις £114.975 στη Μ.Βρετανία που θα διατεθούν μόλις 10. Η παραγωγή της ειδικής έκδοσης θα ξεκινήσει τον Αύγουστο στο εργοστάσιο Spartanburg της BMW στη South Carolina των ΗΠΑ, με τις πρώτες παραδόσεις πριν από το τέλος του 2020.

[Πηγή: BMW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube