BMW Σειρά 2 Coupe: Παγκόσμια παρουσίαση στο Goodwood FOS

BMW Σειρά 2 Coupe: Παγκόσμια παρουσίαση στο Goodwood FOS

H BMW επανέρχεται στο Goodwood Festival of Speed το 2021, κατεβάζοντας μερικά από τα κορυφαία μοντέλα της και προγραμματίζοντας, για πρώτη φορά, μία παγκόσμια παρουσίαση στα πλαίσια του θεσμού.

Η νέα BMW Σειρά 2 Coupe έθεσε και επίσημα την ημερομηνία για την παρουσίασή της, στις οκτώ Ιουλίου. Αυτή θα γίνει στη Μεγάλη Βρετανία, σε ένα Festival of Speed που αναμένεται να είναι ξεχωριστό, όπως υποστηρίζουν οι συντελεστές του. Το γερμανικό κουπέ διατηρεί τις κόμπακτ διαστάσεις της Σειράς 2, συνδυάζοντας το σπορτίφ, δίπορτο αμάξωμα με τα αντίστοιχα δυναμικά χαρακτηριστικά στο δρόμο. Οι άνθρωποι της BMW, μάλιστα, δεν διστάζουν να το χαρακτηρίσουν ως μία σύγχρονη ερμηνεία της θρυλικής BMW 2002.

Η Βαυαρική φίρμα προγραμματίζει την παρουσίαση για τις 9 π.μ. εντός της «BMW M Town» που ετοιμάζει. Αυτή θα είναι στατική, λίγο αργότερα όμως θα ακολουθήσει και η περίφημη ανάβαση, λαμβάνοντας μέρος στην κατηγορία First Glance. Για την ανάβαση -σε άλλη βεβαίως κατηγορία- η BMW θα κατεβάσει και το ισχυρότερο μοντέλο που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, τη M5 CS. Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο 644 PS, με 0-100 στα 3,0 sec και 304 km τελικής, ηλεκτρονικά περιορισμένης.

Κατά τα άλλα, στην «Electric Boulevard» του event θα παρουσιαστούν επίσης η νέα ηλεκτρική BMW iX, καθώς επίσης και η i4. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube