BMW: Προσθέτει τη Σειρά 4 στην γκάμα της

BMW: Προσθέτει τη Σειρά 4 στην γκάμα της

Η κουπέ έκδοση της νέας Σειράς 3 θα ονομάζεται πλέον Σειρά 4.

«Το αυτοκίνητο είναι τόσο διαφορετικό από τη Σειρά 3 που δικαιολογεί το διαφορετικό όνομα», δηλώθηκε δια στόματος του επικεφαλής του τμήματος marketing της εταιρείας.
Σε σχέση με τη σημερινή κουπέ 3άρα (Ε92) η Σειρά 4 θα είναι 2,9 πόντους πιο μακριά, 4,4 πόντους πιο φαρδιά και 1,9 πιο χαμηλή. Το μεταξόνιο θα είναι 5 cm πιο μακρύ, το εμπρός μετατρόχιο 4,5 πιο φαρδύ και το πίσω 8! Με βάση όλα αυτά, θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα καλύτερο ζύγισμα και δυναμικά χαρακτηριστικά. Δεν έχουν διαρρεύσει επίσημα στοιχεία, αλλά είναι δεδομένο ότι θα χρησιμοποιεί τα ίδια μηχανικά μέρη με την 3άρα.
Η επίσημη παρουσίασή της κουπέ 4άρας θα γίνει στο μέσο του 2013, ενώ μέσα στο 2014 θα ακολουθήσει η ανοιχτή και αργότερα η Μ4. Βέβαιη είναι και η ύπαρξη 4θυρης παραλλαγής που θα λέγεται GranCoupe, η οποία πιθανότατα θα παραχθεί και σε έκδοση Μ.
Η Σειρά 4 θα είναι μέλος της οικογένειας των πιο σπορ BMW, που ήδη έχει στις τάξεις της τη Σειρά 6 και θα εμπλουτιστεί με τη Σειρά 8 και τη Σειρά 2 (την κουπέ 1).
Η αλλαγή του ονόματος δεν θα σημαίνει και αύξηση της τιμής, σε σχέση με την πολιτική που ακολουθούνταν στην 3άρα κουπέ, λέει η BMW.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube