BMW: Νέες M6 Coupe και Cabrio

BMW: Νέες M6 Coupe και Cabrio

Εξαιρετικά επιθετικές οι νέες δημιουργίες της Μ πάνω στις BMW Σειρά 6 Coupe και Cabrio. Επεμβάσεις με στόχο τόσο το χαρακτήρα όσο και την αεροδυναμική έχουν γίνει σε βασικά τμήματα του αμαξώματος, ενώ στην Coupe έκδοση η οροφή κατασκευάζεται πλέον από ανθρακονήματα για μείωση του βάρους.

Αντίστοιχα στο εσωτερικό κυριαρχεί το δέρμα, νέος είναι ο πίνακας οργάνων, ενώ έχουν προστεθεί διακοσμητικές λεπτομέρειες από ανθρακονήματα. Στον εξοπλισμό προσφέρεται σύστημα πλοήγησης και ηχοσύστημα Bang & Olufsen.

Ο κινητήρας που εφοδιάζει και τις δύο εκδόσεις είναι ένας 4.4 λίτρων V8 twin-turbo με 560 άλογα. Συνδυάζεται με το 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Μ Drivelogic που διαθέτει σύστημα Launch control που διευκολύνει τη γρήγορη εκκίνηση από στάση και χειριστήρια στο δερμάτινο τιμόνι. Η επιτυγχανόμενη επιτάχυνση από στάση στα 100χλμ/ώρα είναι 4,2 δευτ. για την Coupe και μόλις ένα δέκατου του δευτερολέπτου περισσότερο για την Cabrio. H τελική και για τις δύο περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250χλμ/ώρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube