BMW 2 Series Gran Coupé: Οι πρώτες teaser φωτογραφίες

BMW 2 Series Gran Coupé: Οι πρώτες teaser φωτογραφίες

​​​​​Το αυτοκίνητο θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο Σαλόνι του Los Angeles.

Ενόψει της παρουσίασης της BMW 2 Series Gran Coupé, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες teaser φωτογραφίες για να μας προϊδεάσει για το τι ακριβώς θα δούμε.

Η επίσημη πρώτη του μοντέλου που έρχεται να αντιπαρατεθεί στη Mercedes-AMG CLA, θα γίνει στο Σαλόνι του Los Angeles, με την εμπορική του καριέρα να ξεκινά την άνοιξη του 2020.

Το αυτοκίνητο, υπακούοντας στη νέα τάση της εταιρείας θα είναι προσθιοκίνητο αφού θα βασίζεται στη νέα 1 Series και θα χρησιμοποιεί τους ίδιους κινητήρες με αυτήν.

Αναλύοντας τις φωτογραφίες, φαίνεται αυτές να ανήκουν στην κορυφαία έκδοση την M235i. Στην ουσία πρόκειται για την (καθυστερημένη) απάντηση της BMW στη Mercedes-AMG CLA 35 και το Audi S3. Ο κινητήρας που θα φορά θα είναι ο TwinPower Turbo των 306 ίππων και των 450 Nm ροπής.

Στη συγκεκριμένη έκδοση θα υπάρχει στάνταρ στο σύστημα xDrive και βέβαια το αυτόματο κιβώτιο Steptronic οκτώ σχέσεων και με Torsen μπλοκέ διαφορικό.

Με αυτά τα δεδομένα, θα πρέπει να περιμένουμε μια τελική ταχύτητα της τάξης των 250 km /h και ένα χρόνο 4,8’’ για το 0-100 km/h. Η M235i θα διατίθεται στην αγορά παράλληλα με τη «μικρότερη» 228i με 231 ίππους και 350 Nm ροπής.

Κατά τα λοιπά και σε ό,τι αφορά στον σχεδιασμό, μπορούμε να διακρίνουμε μια κομψή κουπέ γραμμή, μεγάλα πίσω φωτιστικά σώματα, ένα σπόιλερ στο καπό του χώρου αποσκευών και γενικότερα μια φιλοσοφία που υπακούει στη συνταγή των σεντάν-κουπέ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube