Βιντεοπαιχνίδι του PS4 αποκαλύπτει την CLA45 AMG [video]

Βιντεοπαιχνίδι του PS4 αποκαλύπτει την CLA45 AMG [video]

Με την Sony να ανακοινώνει σήμερα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της 4ης γενιάς του Playstation και διάφορες άλλες εταιρείες να ανακοινώνουν τα παιχνίδια που θα διαθέσουν για αυτό, μας προέκυψε και μια... ψηφιακή αποκάλυψη της CLA45 AMG.

Η κορυφαία έκδοση του μικρομεσαίου σεντάν της Mercecdes-Benz, που βασίζεται στη νέα γενιά της A-Class, αποκαλύφθηκε μέσω του παιχνιδιού DriveClub, στο οποίο και θα πρωταγωνιστεί παρέα με πλήθος αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων, όχι μόνο της γερμανικής εταιρείας, αλλά και λοιπόν πιο εξωτικών, όπως η Pagani Huayra. Το trailer του παιχνιδιού, που θα είναι το πρώτο οδήγησης που θα διατεθεί για το PS4, μπορείτε να το δείτε στο video που ακολουθεί.

Όσον αφορά την πραγματική CLA45 AMG τώρα, όπως φανερώνει το ψηφιακό αντίγραφό της θα διαθέτει πλευρικά μαρσπιέ, πιο ογκώδη πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη και διπλή εξάτμιση. Μηχανικά δεν θα διαφέρει από την Α45 AMG που σας παρουσιάσαμε πριν λίγες ημέρες και θα εξοπλίζεται με τον 2λιτρο τούρμπο κινητήρα των 360 PS. Το αυτοκίνητο θα το δούμε εκτός απροόπτου στην έκθεση της Γενεύης, μαζί με την Α45 AMG.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube