Bentley: Νέα Continental GTC

Bentley: Νέα Continental GTC

H στιγμή ανανέωσης για την GTC έφθασε και η βρετανική εταιρεία που είναι πλέον μέλος του Ομίλου VW θα παρουσιάσει τη νέα έκδοσή της στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης 2011.
Με αρκετές αναφορές στην GT Coupe που παρουσιάστηκε την περασμένη χρονιά η νέα GTC, διατηρεί όλα τα στοιχεία της κομψότητας και της δύναμης που απαιτούνται από ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας το μοντέλο έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς.
Στο εσωτερικό ο χώρος για τους επιβάτες είναι αυξημένος, ενώ στο διάκοσμο περιλαμβάνονται οι δερμάτινες επενδύσεις (σε 17 διαφορετικές αποχρώσεις και 6 δυνατούς συνδυασμούς), οι ξύλινες και μεταλλικές διακοσμητικές ενθέσεις και τα βαριά πατάκια. Υπάρχουν αρκετοί χώροι αποθήκευσης αντικειμένων και σύστημα multimedia.
Οσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση στάνταρ είναι οι ζάντες 20 ιντσών ενώ διατίθενται προαιρετικά τρεις τύποι ζαντών 21 ιντσών για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μοντέλο. Η οροφή είναι υφασμάτινη με ειδικές ενισχύσεις για μείωση του θορύβου.
Ο W12 twin turbo κινητήρας τωω 6 λίτρων είναι πλέον ισχυρότερος φθάνοντας σε ισχύ τους 575 ίππους (έναντι 560 του απερχόμενου μοντέλου) και συνεργάζεται με νέο κιβώτιο QuickShift, ενώ η μετάδοση είναι και στους 4 τροχούς.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube