Bentley Bentayga V8 Design Series

Bentley Bentayga V8 Design Series

Αισθητικές προσθήκες της Mulliner στο υπερπολυτελές SUV των 550 PS.

Η Bentley παρουσίασε μια ειδική έκδοση της Bentayga V8 με αισθητικές επεμβάσεις από την Mulliner που ενισχύουν την παρουσία του υπερπολυτελούς SUV.

Πρώτα από όλα το μάτι πέφτει πάνω στους εντυπωσιακούς τροχούς Palladium Grey Paragon της Mulliner με επτά ακτίνες και κεντρικό έμβλημα που παραμένει σε οριζόντια θέση ακόμα και όταν κινούνται. Το κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα είναι βαμμένο στην απόχρωση του αμαξώματος ενώ οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης σε gloss black και τα διακριτικά εμβλήματα Design Series στις πόρτες ολοκληρώνουν την εικόνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Bentley Bentayga Speed - το ταχύτερο SUV στον κόσμο [video]

Bentley

Στο εσωτερικό βρίσκουμε δέρμα Beluga υψηλής σε συνδυασμό με μια εκ των αποχρώσεων Pilar Box Red, Orange, Mulliner White ή Klein Blue. Στο ταμπλό και τις πόρτες ξεχωρίζουν οι νέες επενδύσεις από ανθρακονήματα ενώ στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας δεσπόζει το ρολόι της Breitling με διακόσμηση από διαμάντια.

Να θυμίσουμε πως ο twin turbo κινητήρας V8 χωρητικότητας 4,0 λίτρων αποδίδει 550 PS και 78,5 kgm ροπής, προσφέροντας επιτάχυνση 0-100km/h σε 4,5" και τελική ταχύτητα 290 km/h.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube