Bentley Bentayga με ενσωματωμένο σκάκι και υφάσματα του οίκου Huntsman

Bentley Bentayga με ενσωματωμένο σκάκι και υφάσματα του οίκου Huntsman

Δύο εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής με επενδύσεις από υφάσματα του λονδρέζικου οίκου μόδας Huntsman.

Το τμήμα Muliner της Bentley σε συνεργασία με τον οίκο μόδας Huntsman, παρουσίασαν δύο ξεχωριστές Bentley Bentayga περιορισμένης παραγωγής - τις Businessman και Sportsman.

Οι δύο εκδόσεις φέρουν επενδύσεις στο εσωτερικό από υφάσματα του οίκου Huntsman ο οποίος εδρεύει στην οδό Savile Row στο Λονδίνο από το 1919, δηλαδή το έτος που ιδρύθηκε η Bentley. Τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από τα κοστούμια και τις καπαρτίνες του βρετανικού οίκου και συναντώνται στις πόρτες, τα καθίσματα, το ταμπλό κ.α.

Huntsman

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στην καμπίνα είναι η σκακιέρα που βρίσκεται στην πλάτη του μεσαίου καθίσματος της πίσω σειράς και το ειδικό συρτάρι για τα πιόνια με επένδυση από ύφασμα Huntsman.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου η έκδοση Sportsman είναι σχεδιασμένη για χαλαρές αποδράσεις στην εξοχή με εξωτερική απόχρωση Candy Red σε συνδυασμό με δερμάτινες επενδύσεις Imperial Blue και ξύλο Liquid Amber στο εσωτερικό. Αντίθετα, η έκδοση Businessman έχει έναν αέρα πόλης με εξωτερική απόχρωση Anthracite Satin και επενδύσεις από ανθρακονήματα και τουί στο εσωτερικό.

Huntsman

Μαζί με το αυτοκίνητο, όλοι οι ιδιοκτήτες των ειδικών εκδόσεων Businessman και Sportsman της Bentayga θα παραλάβουν και ένα τζάκετ Huntsman στα μέτρα τους, με φόδρα σχεδιασμένη αποκλειστικά για την Bentley.

Τα μοντέλα θα εκτεθούν στην αντιπροσωπεία Jack Barclay που βρίσκεται στην περιοχή Mayfair του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube