Αυτό είναι το νέο Suzuki S-Cross

Αυτό είναι το νέο Suzuki S-Cross

Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Suzuki S-Cross με το κόμπακτ SUV να φαίνεται ριζικά ανανεωμένο.

Suzuki S-Cross

Η ιαπωνική εταιρεία πιστεύει πως ήρθε η ώρα για μια ανανέωση σε βάθος του κόμπακτ SUV της, του Suzuki S-Cross, το οποίο κυκλοφορεί στις αγορές με λίγες μόλις επεμβάσεις από το ντεμπούτο του το 2013.

Το πλήρως ανανεωμένο Suzuki S-Cross θα παρουσιαστεί επίσημα στις 25 Νοεμβρίου, οι πρώτες φωτογραφίες του όμως διέρρευσαν ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας μας μια πρώτη γεύση από το εντελώς νέο παρουσιαστικό του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suzuki Garage (@suzukigarage)

Το νέο Suzuki S-Cross φαίνεται να είναι ριζικά ανανεωμένο. Το SUV φέρει νέα μάσκα εμπρός εκφράζοντας τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Suzuki, με ριζικά ανασχεδιασμένους προβολείς που τους διατρέχει μια έντονη λωρίδα χρωμίου. Το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου έχει χάσει κάποιες από τις καμπύλες του κάνοντας τον σχεδιασμό του πιο «επιθετικό».

Στο ανασχεδιασμένο πίσω μέρος οι διάφανοι προβολείς συνδέονται σχεδιαστικά με μια μπάρα χρωμίου και μαύρου πλαστικού. Συνολικά το ανανεωμένο Suzuki S-Cross φαίνεται να έχει αποκτήσει έναν πιο έντονο SUV χαρακτήρα.

Σε μια από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το νέο Suzuki S-Cross βρίσκεται πλάι σε ένα Suzuki Vitara. Από την άτυπη αυτή σύγκριση συμπεραίνουμε ότι το νέο S-Cross δεν φαίνεται να έχει μεγαλώσει πολύ σε διαστάσεις. 

Το νέο ιαπωνικό SUV αναμένεται να μοιράζεται μηχανικά μέρη με το Vitara. Κάτι που σημαίνει πως το νέο S-Cross θα εφοδιάζεται με τον ήπια υβριδικό BoosterJet 1,4 λίτρων απόδοσης 129 PS και 235 Nm και θα είναι διαθέσιμο προαιρετικά με το σύστημα τετρακίνησης AllGrip της Suzuki.

Για περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες για το νέο Suzuki S-Cross θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στις 25 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube