Αυτό είναι το Mazda CX-9

Αυτό είναι το Mazda CX-9

Διέρρευσαν στο διαδίκτυο screenshots που δείχνουν πως θα είναι το Mazda CX-9, το μεγάλο SUV της ιαπωνικής εταιρείας που θα κυκλοφορήσει το 2016.

Η μορφή του νέου Mazda CX-9 αποκαλύφθηκε από διαρροή στο διαδίκτυο κάποιων screenshots, λίγες μέρες πριν την παρουσίαση του στην έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles.

Όπως συνηθίζεται, η σχεδίαση του τελικού μοντέλου είναι πιο συμβατική σε σχέση με το εντυπωσιακό σκίτσο που είχε επισήμως δώσει στην δημοσιότητα η Mazda. Παρόλα αυτά, είναι πιο αιχμηρό και μοντέρνο από το απερχόμενο μοντέλο. Δανείζεται πολλά στοιχεία από το Koeru Concept που η Mazda είχε δείξει στην Φρανκφούρτη, με την προτεταμένη κάθετη γρίλια και τους και τα μεγάλα ανοίγματα στον εμπρός προφυλακτήρα. Eνώ το προφίλ δεν διαφέρει ουσιαστικά από το αυτοκίνητο που αντικαθιστά, ο πίσω πρόβολος είναι πιο κοντός και η γραμμή του παραθύρου έχει μεγαλύτερη κλίση. Σε συνδυασμό με τα πιο λεπτά πίσω φώτα, η συνολική εικόνα είναι πιο σποτίφ.



Tο 7θέσιο εσωτερικό ακολουθεί την σχεδιαστική φιλοσοφία που η εταιρεία έχει ήδη υιοθετήσει στο Mazda 6. Κάποιες μικρές αλλαγές αφορούν σε υλικά, στοιχεία της σχεδίαση και του εξοπλισμού που ενισχύουν την πολυτελή εικόνα του μοντέλου. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές, ωστόσο η λογική λέει ότι το CX-9 θα κινείται από τους υπερτροφοδοτούμενους τετρακύλινδρους SkyActiv, τον 2.5 βενζίνης και τον 2.2 diesel.



Πηγή: Carscoops

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube