Αυτές είναι οι ανανεωμένες BMW X3 και iX3

Αυτές είναι οι ανανεωμένες BMW X3 και iX3

Το premium D-SUV της BMW φρεσκάρεται αισθητικά και τεχνολογικά μαζί με την αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση.

Φωτογραφίες των ανανεωμένων BMW X3 και iX3 διέρρευσαν στο διαδίκτυο από την έγκριση τύπου στο κινεζικό Ministry of Industry and Information Technology, αποκαλύπτοντας το σχεδιασμό τους πριν από την επίσημη πρεμιέρα που είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο.

Η σημερινή, τρίτη γενιά της BMW X3 (G01) παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του 2017 και ακριβώς τέσσερα χρόνια μετά η βαυαρική φίρμα ετοιμάζεται για το πρώτο facelift του μοντέλου έτσι ώστε να το εκσυγχρονίσει αισθητικά και τεχνολογικά απέναντι στον ανταγωνισμό. Το παράδοξο είναι πως η αμιγώς ηλεκτρική BMW iX3 έκανε πρεμιέρα σε μορφή παραγωγής μόλις τον Ιούλιο του 2020, με την ανανέωση να έρχεται υπερβολικά νωρίς.

Και τα δύο μοντέλα που εμφανίζονται με το αισθητικό πακέτο M Sport Package, απέκτησαν ανασχεδιασμένη μάσκα με λεπτότερες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα, ελαφρώς μεγαλύτερη kidney grille που ενώνεται (καλυμμένη στην iX3) και πιο μακρόστενα φώτα full-LED. Στο προφίλ η εικόνα είναι γνώριμη με τις διαφορές να περιορίζονται στα νέα σχέδια τροχών και τις νέες αποχρώσεις.

BMW X3

Πίσω, τα φώτα έχουν το ίδιο σχήμα όμως ενσωματώνουν διαφορετικά γραφικά LED με σκουρόχρωμο φόντο, ενώ ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας φιλοξενεί πλευρικές εσοχές, νέο διαχύτη και διπλές απολήξεις της εξάτμισης (εκτός από την ηλεκτρική iX3 που δεν έχει εξάτμιση).

Δεν έχουμε εικόνες από το εσωτερικό των premium D-SUV της BMW το οποίο αναμένεται να αναβαθμιστεί με μεγαλύτερες οθόνες, την τελευταία έκδοση του infotainment και διαφορετικές επενδύσεις. Όσον αφορά τους κινητήρες, η γκάμα θα αποκτήσει ήπια υβριδική τεχνολογία για χαμηλότερους ρύπους.

Μετά από την ανανέωση των X3 και iX3 που θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι, αναμένεται να ακολουθήσει και το φρεσκάρισμα της συγγενικής X4.

[Πηγή: Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube