Audi: Νέο R8 Spyder 4.2 FSI quattro

Audi: Νέο R8 Spyder 4.2 FSI quattro

Η Audi προσθέτει ακόμα ένα μοντέλο στη σειρά R8. Πρόκειται για την έκδοση 4,2 FSI λίτρων που έχει ισχύ 430 ίππων, που προσφέρει στο διθέσιο κάμπριο επιτάχυνση 0-100 χλμ/ωρα στα 4,8 δευτ. και τελική ταχύτητα 299 χλμ/ώρα. Η ισχύς μεταφέρεται στο δρόμο μέσω ενός 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου ενώ προαιρετικά θα προσφέρεται ημιαυτόματο R Tronic επίσης 6 σχέσεων με paddles στο τιμόνι.Η τετρακίνηση quattro είναι στάνταρ. Η κατανάλωση είναι 13,9 λίτρα/100χλμ. με τη χρήση του R Tronic ενώ με τη χρήση του χειροκίνητου κιβωτίου φθάνει τα 14,9 λίτρα/100χλμ. Το βάρος του αυτοκινήτου είναι 1.735 κιλά με το χειροκίνητο κιβώτιο ενώ αυξάνεται κατά μόλις 5 κιλά με το αυτόματο
Η υφασμάτινη οροφή του είναι ηλεκτρική, το αμάξωμα από αλουμίνιο με την βασισμένο στην τεχνική Audi Space Frame ενώ υπάρχουν διάφορα τμήματα του από ανθρακονήματα. Οι προβολείς είναι στάνταρ τύπου xenon αλλά προαιρετικά θα διατίθενται με τεχνολογία LED, η οποία είναι στάνταρ στα πίσω φώτα.
Στο εσωτερικό μαζί με τη δεδομένη πολυτέλεια και τις δερμάτινες επενδύσεις προσφέρονται όλα τα ηλεκτρονικά αξεσουάρ, ενώ νέο είναι το μικρόφωνο στη ζώνη ασφαλείας, που εξυπηρετεί τη χρήση hands free για το τηλέφωνο. Το ηχοσύστημα είναι Bang & Olufsen 450 watts.
To Audi R8 Spyder 4.2 FSI quattro θα διατίθεται στην αγορά από τους επόμενους μήνες και η τιμή του στην Ευρώπη αναμένεται να κινηθεί πάνω από τις 120.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube