Aston Martin Vulcan, νέο teaser video

Aston Martin Vulcan, νέο teaser video

Η απάντηση για το τι είναι η Aston Martin Vulcan είναι «δεν ξέρουμε». Βέβαια, η απάντηση απέχει μόλις δέκα ημέρες μακριά, στο Σαλόνι της Γενεύης.

Και το δεύτερο video της Vulcan ήρθε για να επιβεβαιώσει ότι το μοτέρ της ακούγεται υπέροχα. Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνουμε από πόσους κυλίνδρους βγαίνει αυτός ο βρυχηθμός.

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο πρώτος κινητήρας Mercedes-AMG της Aston Martin. Ένας V8 για παράδειγμα που θα αντικαθιστούσε και το V12 της Vantage S. Ή –γιατί όχι;- ένας άλλος V12. Η Mercedes-AMG το έχει ξανακάνει με την Pagani, για παράδειγμα. Ή μια έκδοση του υφιστάμενου 6λιτρου V12 που θα συμπλήρωνε την γκάμα της Aston με το V8 της Mercedes-AMG;

Και τελικά τι θα είναι αυτή η Vulcan; Ένα hypercar που θα ενταχθεί στην εμπορική γκάμα της Aston Martin ή ένα που θα προοριζόταν αυστηρά για χρήση στην πίστα; Εμείς δεν ποντάρουμε σε αυτό, το τελευταίο! Στοιχηματίζουμε ότι θα είναι ένα semi-race hypercar που θα φορά μοτέρ V8 από τη Mercedes-AMG. Ένα αυτοκίνητο για πίστα και για δρόμο. Βάλτε στοίχημα!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube