Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition

Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition

Ειδική έκδοση σε περιορισμένη παραγωγή 50 μονάδων

Η Aston Martin σε συνεργασία με την TAG Heuer δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις πρώτες φωτογραφίες από μια ειδική έκδοση της DBS Superleggera, η οποία θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό 50 μονάδων.

Η Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition ξεχωρίζει χάρη στην απόχρωση Monaco Black, σε συνδυασμό με κόκκινες δαγκάνες φρένων, ελαστικά Pirelli Color Edition, αρκετά εξαρτήματα από ανθρακονήματα και το διακριτικό έμβλημα της TAG Heuer στα εμπρός φτερά.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το μαύρο χρώμα που έρχεται σε αντίθεση με τις κόκκινες ραφές. Και εδώ υπάρχει το σήμα της εταιρείας ρολογιών ραμμένο στις πλάτες των δερμάτινων καθισμάτων.

Aston Martin DBS Superleggera Tag Heuer Edition

Το μοντέλο δεν έχει αλλαγές στα μηχανικά μέρη, οπότε κάτω από το καπό βρίσκεται ο V12 κινητήρας 5,2 λίτρων με απόδοση 715 PS που συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της ZF, προσφέροντας επιτάχυνση 0-97 km/h σε 3,4'' και τελική ταχύτητα 340km/h.

Η Aston Martin δεν ανακοίνωσε την τιμή της ειδικής έκδοσης η οποία αναμένεται αρκετά επιβαρυμένη σε σύγκριση με της DBS Superleggera λόγω συλλεκτικότητας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube