Αποκάλυψη για το εσωτερικό του VW ID. Buzz

Αποκάλυψη για το εσωτερικό του VW ID. Buzz

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του στις 9 Μαρτίου, η VW μας δίνει μια πρώτη γεύση από το εσωτερικό του νέου ID. Buzz.

Μετά από πολλά teaser και πολύ διαδικτυακό ντόρο, πλησιάζει η στιγμή της επίσημης παρουσίασης του νέου VW ID. Buzz. Πριν όμως το επίσημο λανσάρισμα του, η VW φρόντισε να μας δώσει και μια γεύση από το εσωτερικό του νέου ηλεκτρικού της μοντέλου.

Η εικόνα που κυκλοφόρησε, απεικονίζει το εσωτερικό της επιβατικής έκδοσης του ID. Buzz σε πενταθέσια διάταξη. Θυμίζουμε ότι η cargo έκδοση του ID. Buzz θα διαθέτει τρεις θέσεις εμπρός.

Το εσωτερικό του φαίνεται φωτεινό και ευχάριστο ταιριάζοντας έτσι στον χαρακτήρα του ID. Buzz. Oι αγοραστές του θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε επτά εξωτερικές αποχρώσεις και τέσσερις δίχρωμους συνδυασμούς. Επιπλέον, το ID. Buzz στο εσωτερικό του περιλαμβάνει και ανάγλυφες λεπτομέρειες που αποτίνουν φόρο τιμής στον προκάτοχο του, το κλασικό Μinibus. 

VW ID. Buzz

Από την ευρύχωρη όπως φαίνεται καμπίνα του, το Wolfsburg έχει φροντίσει να μην λείπουν και πρακτικά καλούδια όπως ανοιχτήρι και ξύστρα πάγου. Παράλληλα, από το εσωτερικό του θα απουσιάζει η επιλογή δέρματος, ενώ η οροφή, τα καλύμματα των καθισμάτων και η μοκέτα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά. Το τιμόνι είναι κατασκευασμένο από πολυουρεθάνη και σύμφωνα με τον κατασκευαστή δίνει στον οδηγό την ίδια αίσθηση με το δέρμα.

VW ID. Buzz

Θυμίζουμε πως το ID.Buzz θα βασίζεται στην πλατφόρμα MEB που χρησιμοποιείται και από τα υπόλοιπα ηλεκτρικά μοντέλα του ομίλου, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις. Η μία με πίσω κίνηση και απόδοση ηλεκτροκινητήρα 204 ίππων, ενώ η άλλη θα είναι τετρακίνητη και θα εφοδιάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ συνολικής απόδοσης 300 ίππων. Η αυτονομία του θα κυμαίνεται από 330 έως 500 km ανάλογα με τις μπαταρίες που θα επιλεγούν.

Για αναλυτικές λεπτομέρειες γύρω από το ολοκαίνουργιο ID. Buzz χρειάζεται λίγη υπομονή μέχρι την επίσημη παρουσίαση του στις 9 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube