Αποκάλυψη: Νέο VW Cross up!

Αποκάλυψη: Νέο VW Cross up!

Αυτό είναι το νέο Volkswagen Cross  up!, η περιπετειώδης και πιο σκληρή έκφανση του πετυχημένου μίνι της γερμανικής εταιρείας.

Το Cross up! ξεχωρίζει από τη στάνταρ έκδοση το 5θυρου up! από το τα μαύρα φρύδια στους θόλους των τροχών και στα πλευρικά μαρσπιέ. Επίσης οι προφυλακτήρες και η χούφτα των εξωτερικών καθρεφτών είναι φινιρισμένη σε μεταλλικό ασημί.
Το Volkswagen Cross up! πατά σε ζάντες των 16”, με το ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο που γνωρίζουμε από άλλα μοντέλα Cross της VW, οι οποίες είναι «ντυμένες» με λάστιχα 185/50.
    
Στην καμπίνα το 5θυρο Cross up! χρησιμοποιεί ειδικό ύφασμα για τα καθίσματα, ειδικά πατάκια στο πάτωμα, αναθεωρημένο πίνακα οργάνων και χρωμέ δακτύλιους στους αεραγωγούς.
 
Το μοτέρ είναι αυτό που γνωρίζουμε από το στάνταρ up!, το 3κύλινδρο 1.000άρι των 75 PS που συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο σασμάν. Οι αρχικές πληροφορίες που έδωσε η VW δεν  κάνουν καμία αναφορά εάν το Cross up! έχει αναθεωρημένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ή προσφέρει κάποιο έξτρα σύστημα ελέγχου για συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης. Ούτε γνωρίζουμε ακόμη αν θα διατίθεται με το αυτοματοποιημένο κιβώτιο ASG ή κάποιο άλλο αυτόματο κιβώτιο.

Το Volkswagen Cross up! θα κάνει το ντεμπούτο του στο διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, στις 7 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube