Aποκάλυψη για το νέο Audi A4 Allroad

Aποκάλυψη για το νέο Audi A4 Allroad

Βασίζεται στο νέο Α4 και ενσωματώνει πολλές τεχνολογικές καινοτομίες

Με πολλές τεχνολογικές καινοτομίες και με εντελώς «φρέσκο» look παρουσιάστηκε στο Ντιτρόιτ είναι από πλέον εμβλητικά μοντέλα της Audi, ένα αυτοκίνητο που ενσωματώνει όλη τη φιλοσοφία του Ινγκλστάντ.

Η νέα γενιά του A4 Allroad Quattro σηματοδοτεί σύμφωνα με την Audi το πώς πρέπει να είναι τα station wagon. Βασικά του χαρακτηριστικά η επιθετική σχεδίαση, τα νέα φωτιστικά εμπρός και πίσω, η καινούργια μάσκα-σήμα κατατεθέν της εταιρείας, όπως βέβαια και η τετρακίνηση. To αυτοκίνητο βασίζεται επί της ουσίας στο νέο Α4.
Μικρές λεπτομέρειες όπως τα σκούρα πλαστικά στον προφυλακτήρα, οι πλαϊνές ποδιές και οι επενδύσεις στους θόλους των τροχών, τονίζουν τον επιθετικό- off road προσανατολισμό του αυτοκινήτου.



Οι τροχοί στη βασική τους διάσταση είναι 17 ιντσών αλλά προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθούν και τροχοί 19 ιντσών.
Η ισχύς των κινητήρων που θα εξοπλίζουν το νέο Allroad θα ξεκινά από 150 ίππους για τον βασικό και θα φτάνει τους 272 στην κορυφαία του έκδοση.
Σε ό,τι αφορά στη ματάδοση θα έχουμε σαν βασικό ένα 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, το νέο S-tronic επτά ταχυτήτων και το Tiptronic των οκτώ σχέσεων.
Σημαντικές αλλαγές έχουμε και στην ανάρτηση όπου τόσο στον εμπρός όσο και στον πίσω άξονα έχουμε διάταξη πολλαπλών συνδέσμων.

Το νέο Audi A4 Allroad Quattro εξοπλίζεται με μια νέα έκδοση του συστήματος Audi drive select, στο οποίο έχει προστεθεί εκτός από τις υφιστάμενες λειτουργίες και νέες που έχουν να κάνουν με την εκτός δρόμου κίνηση.


Στην πληθώρα ηλεκτρονικών βοηθημάτων τέλος με τα οποία εξοπλίζεται το νεό Allroad και που γνωρίσαμε στο νέο Α4, πρέπει να προσθέσουμε και μια ειδική λειτουργία που εξασφαλίζει ασφαλείς ελιγμούς σε περίπτωση ρυμούλκισης τροχόσπιτου, βάρκας, κτλ.

Το νέο Audi A4 Allroad Quattro θα φτάσει στις εκθέσεις το καλοκαίρι, σε μια βασική τιμή των € 44.750 (στην Ευρώπη).

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube