Αποκάλυψη, η καμπίνα της Bentley Bentayga [video]

Αποκάλυψη, η καμπίνα της Bentley Bentayga [video]

Η Bentley έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser video για την Bentayga, αυτή τη φορά αποκαλύπτοντας κομμάτια της καμπίνας.

H Bentley Bentayga, το πρώτο SUV στην ιστορία της βρετανικής φίρμας, που ανήκει όμως στο γκρουπ της VW, θα ενσωματώνει τεχνολογία του είδους που βλέπουμε στο video.

Το οπτικό υλικό δείχνει ότι η Bentayga θα είναι διαθέσιμη με σύστημα night vision, head-up display και μπουτόν αφής για το stop/start. Θα διαθέτει επίσης ένα πλήρως ψηφιακό και διαμορφούμενο πίνακα οργάνων, ικανό να δείχνει τα στοιχεία του συστήματος πλοήγησης με τον ίδιο τρόπο που το κάνει και το ομογάλακτο Audi Q7.

Όπως θα περιμένατε να δείτε σε μια Bentley, η καμπίνα της Bentayga θα είναι φορτωμένη με μια πληθώρα υλικών υψηλής αισθητικής και ποιότητας: Δέρμα στο ταμπλό, ξύλινες επενδύσεις, αλουμινένιες διακοσμήσεις και σαλόνι καλυμμένο με φίνο δέρμα.

Το ψηφιακό οδόμετρο φτάνει στα 300 km/h, αλλά αυτό δεν μας προκαλεί έκπληξη, καθώς η Bentley είχε δηλώσει νωρίτερα ότι η Bentayga θα είναι «το πιο ισχυρό και πολυτελές SUV του κόσμου», καθώς και το «σημείο αναφοράς» της κατηγορίας.

Η Bentley Bentayga θα βασίζεται στο Q7 δεύτερης γενιάς και θα χρησιμοποιεί αναβαθμισμένη εκδοχή των κινητήρων V8 4.0 lt twin-turbo και W12 6.0 lt. Η βασική έκδοση αναμένεται το 2016, ενώ το 2017 η γκάμα θα εμπλουτιστεί με μια επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση που θα έχει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 50 km.

[Πηγή Bentley]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube