Αντίστροφη μέτρηση για το ολοκαίνουργιο Volvo EX30 [video]

Αντίστροφη μέτρηση για το ολοκαίνουργιο Volvo EX30 [video]

Στις 7 Ιουνίου η επίσημη αποκάλυψη του νέου ηλεκτρικού SUV της Volvo, με τις πωλήσεις του ξεκινούν άμεσα και στην Ελλάδα.

Volvo EX30

H Volvo έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο - teaser για να αναγγείλει την επίσημη πλέον παρουσίαση του νέου μικρού της ηλεκτρικού SUV, που θα ακούει στο όνομα EX30. 

Στις 7 Ιουνίου, στις 14:30, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV, Volvo EX30, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του. Την ίδια ημέρα, θα είναι επίσης διαθέσιμο για παραγγελία σε επιλεγμένες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής.

Μια πρώτη ιδέα είχαμε πάρει στη διάρκεια της παρουσίασης του Volvo EX90, όταν πλάι στη νέα ηλεκτρική ναυαρχίδα έκανε εμφάνιση και η σιλουέτα ενός νέου μικρότερου σε διαστάσεις SUV. Σε νέες δηλώσεις του τότε στο Automotive News Europe, ο CEO της Volvo, Jim Rowan, έριξε περισσότερο φως γύρω από το νέο μοντέλο που ετοιμάζει η μάρκα.

Ο Rowan επιβεβαίωσε ότι το νέο ηλεκτρικό θα ανήκει στην κατηγορία των B-SUV και θα ακούει στο όνομα EX30. Το μικρό αδελφάκι του EX90 θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου που έχει θέσει η Volvo να αυξήσει τις πωλήσεις της μέχρι το 2025 κατά 70%, φτάνοντας τις 1,2 εκατ. παραδόσεις ετησίως.

Ο ισχυρός άνδρας της Volvo πρόσθεσε ότι το αγοραστικό κοινό του νέου EX30, χάρη στην προσιτή τιμή του, θα είναι ηλικιακά πολύ χαμηλό. Ακόμα και άτομα ηλικίας 18 με 19 ετών, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Η εταιρεία σχεδιάζει παράλληλα να διαθέσει το νέο EX30 και με πρόγραμμα συνδρομής.

Τις ερχόμενες εβδομάδες η Volvo θα αποκαλύπτει σταδιακά περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο μικρό SUV. «Οι μικρές ιδέες οδηγούν σε μεγάλες αλλαγές», είναι το «μότο» που συνοδεύει το νέο Volvo EX30.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube