Ανοιχτή έκδοση του Tesla Model S από την Ares Design

Ανοιχτή έκδοση του Tesla Model S από την Ares Design

Από πεντάθυρο σεντάν μετατράπηκε σε δίπορτο καμπριολέ!

Η ιταλική φίρμα Ares Design παρουσίασε μια ανοιχτή έκδοση του Tesla Model S η οποία έχει δεχθεί εκτενέστατες μετατροπές.

Εκτός από το προφανές κόψιμο της οροφής του Tesla και την αντικατάστασή της από ηλεκτρικά αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή, η Ares Design το έχει μετατρέψει από πεντάθυρο σε δίπορτο!

Την εικόνα εξωτερικά συμπληρώνει το νέο κάλυμμα του χώρου αποσκευών με ενσωματωμένη αεροτομή και τρίτο φως, οι σπορ προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, οι προεκτάσεις των μαρσπιέ και οι πεντάκτινες ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό έχουμε νέα καθίσματα, επενδύσεις από λευκό δέρμα και πορτοκαλί λεπτομέρειες σε ταμπλό, τιμόνι και πόρτες.

ARES Tesla Model S Cabrio

Οι μηχανικοί της Ares έκαναν τις απαραίτητες επεμβάσεις στο σασί για να διατηρηθεί η ακαμψία σε υψηλά επίπεδα παρά την αφαίρεση της οροφής και των B-pillar, ιδιαίτερα στα πλευρικά τμήματα εκατέρωθεν του ταμπλό και των πίσω θέσεων. Σε περίπτωση ανατροπής, υπάρχει ειδικό σύστημα αυτόματα ανακλινόμενων roll bar που θα προστατεύουν τα κεφάλια των επιβατών.

Δε γνωρίζουμε το σύστημα κίνησης του ανοιχτού Tesla όμως εικάζουμε πως ο ιδιοκτήτης θα έχει προτιμήσει το κορυφαίο P100D με δύο ηλεκτροκινητήρες και επιτάχυνση 0-100 km/h σε περίπου 2,5".

Το ανοιχτό Tesla Model S σχεδιάστηκε μετά από παραγγελία ενός πελάτη, οπότε το κόστος των μετατροπών δεν έχει γίνει γνωστό. Παρόλα αυτά η Ares Design δηλώνει πρόθυμη να φτιάξει περισσότερα αντίτυπα εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube