Ανανέωση για το Renault Sandero R.S.

Ανανέωση για το Renault Sandero R.S.

Η Renault Λατινικής Αμερικής παρουσίασε την κορυφαία έκδοση επιδόσεων του ανανεωμένου σουπερμίνι της.

Λίγοι μήνες πέρασαν από την αισθητική ανανέωση του Renault Sandero, Dacia για εμάς, που προορίζεται αποκλειστικά για τις αγορές της Λατινικής Αμερικής, και τώρα ήρθε η ώρα να παρουσιαστεί η σπορ έκδοσή του.

Η πρώτη παρουσίαση του μοντέλου είχε γίνει το καλοκαίρι του 2015, οπότε τέσσερα χρόνια μετά ήταν λογικό να πραγματοποιηθεί η ανανέωση του μοντέλου. Πιο συγκεκριμένα, το νέο Renault Sandero R.S. διαθέτει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα εμπρός, νέες ζάντες αλουμινίου 17”, διαφοροποιημένα LED πίσω φώτα και αρκετά διακριτικά της Renault Sport.

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες διακοσμητικές φάσες που παραπέμπουν σε ανθρακονήματα, νέες επενδύσεις με ραφές αντίθεσης και σπορ χειριστήρια.

Renault Sandero R.S. Engine Bay

Στα μηχανικά μέρη δεν συναντάμε αλλαγές, μιας και παραμένει ο 2λιτρος ατμοσφαιρικός των 145 ίππων και των 205 Nm. Συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο κοντής κλιμάκωσης και σύμφωνα με τον κατασκευαστή επιτυγχάνει 0-100 km/h σε ακριβώς 8,0” και η τελική του ταχύτητα ακουμπά τα 202 km/h. Η ανάρτηση δεν έχει αλλαγές και την έχει ρυθμίσει το τμήμα R.S., όπως και τα φρένα με τις τέσσερις δισκόπλακες και τις κόκκινες δαγκάνες.

Ο βασικός εξοπλισμός της έκδοσης περιλαμβάνει το R.S. Drive με τρεις επιλογές λειτουργίας (Normal, Sport και Sport+), Hill Start Assist, cruise control, σύστημα πολυμέσων Media Nav και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube